Серапептаза - чудният лечебен ензим, за който почти никой не знае

24.03.2016 г.
9688 прочитания
3 коментара
Добавена от:
Портал12
Серапептаза (Serrapeptase) е чуден лечебен ензим, за който почти никой не знае. Той представлява протеолитичен ензим, намиращ се в копринените буби. Ензимът успешно лекува редица възпаления, белези, образуване на кръвни съсиреци, кисти, артериална плака и възпаления във всички форми.

Лекарите в Азия и Европа предписват serrapeptase за лечение на различни форми на възпаления през последните 30 години, но в България все още употребата на този ензим е слабо разпространена.

Силата на лечебния ензим е популяризирана в Европа от немския лекар д-р Ханс Нийпер, който го използва за лечение на своите пациенти при много различни хронични болкови и възпалителни състояния:

Сърдечно-съдови заболявания 
Serrapeptase постепенно почиства плаките (направени от мазнини, холестерол, клетъчни отпадъци, калций и фибрин) в артериите, като по този начин се елиминира възпалението в основата на образуването на плака.

Хроничен бронхит
Serrapeptase разхлабва храчките (тежка слуз) и намалява хроничната кашлица и отхрачването, което причинява много болка в бронхите.

Ефективен контрол над болката
Serrapeptase контролира високоефективно източниците на болка, причинени от нарушените съединения от възпалените тъкани. Той помага също при травматични увреждания, като навяхвания и скъсани сухожилия, и е ефективен за лечение на следоперативна болка и оток / подуване.

Белези
Всички видове белези могат да бъдат значително намалени, чрез използването на serrapeptase за 3 месеца, защото той разтваря фибрин - основен компонент на съединителната тъкан.

Синдром на раздразнените черва 
Serrapeptase премахва основните причини за възпаление, включително възпалителни процеси в тъканта на дебелото черво.

Уши, нос, гърло
Serrapeptase облекчава възпаления, свързани с хронични алергии, без страничните ефекти на типичните за синусите лекарства и лечения.

Други ползи:
Serrapeptase в момента се използва за широк спектър от приложения за човешкото здраве и превенция на заболяванията. Това включва терапевтично използване при увреждания на нервите, множествена склероза, хронични ушни инфекции, сенна хрема, задръствания на белия дроб, подути жлези, ларингит, ринит, хронична болка, артрит, болки в гърба и врата, диабет, язви, остеопороза, проблеми на простатата, ревматоиден артрит, спортни травми, следоперативни белези и лезии, кисти на гърдите, разширени вени, артериални заболявания, ангина, и кръвни съсиреци.

 
Фестивал Здравей Здраве 2016
Read More
Фестивал Здравей Здраве 2016
Начало: 16.04.2016 г. от: 10:00 ч.
До: 17.04.2016 г.
Регион: Пловдив
Адрес: град Пловдив, ул. Гладстон 15
Безплатен Здравен курс
Read More
Безплатен Здравен курс
Начало: 29.03.2016 г. от: 17:30 ч.
До: 29.03.2016 г.
Регион: Велико Търново
Източник: Портал12

Коментари: 3
 • Adi Seikova
  25.03.2016 г., 14:40 ч.
  1     0

  като е толкова полезен ензим дали го има и в аптеките , не е добра идея да се копуват медикаменти по интернет а и кой го продава? Липсват подробности

 • Марлена Боянова
  24.03.2016 г., 17:15 ч.
  2     0

  Не ми се вярва да е само там. Ако следваме вселенския закон за ненасилие, би трябвало да можем да се грижим за здравето си без да нараняваме други същества. Това ме навежда на мисълта за коприната - "Гъсениците биват убивани, като бъдат пускани във вряща вода, преди да се развият до молец, или като биват набучени с игла, като така се позволява целият пашкул да бъде развит като непрекъсната нишка. Това позволява от копринената нишка да бъде изплетена много по-здрава тъкан." - то е като да носиш кожа.

 • Петя
  24.03.2016 г., 16:11 ч.
  2     0

  Единствено в копринените буби ли го има?

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай