Семейна душа, регресии, минали животи - лекция на Росица Божкова (ВИДЕО)

04.09.2016 г.
12607 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Представяме ви видео от пълната лекция на Росица Божкова - Михайлова (Ука), за регресиите в минали животи и родовите връзки. Пред присъстващите тя обяснява защо е важно да изследваме миналите си животи и т.нар. "семейна душа", какви са дълбоките взаимовръзки в актуалния ни живот с миналите ни прераждания, а също и обвързаността с нашите роднини.

В лекцията става ясно какви са връзките между фобиите и миналите ни животи, както и значението на преплитането на родовата карма в изживяванията на настоящия ни живот.

"Защо ни е необходимо практически да се връщаме в минали животи? Защото когато отидем и преживеем наново това, което се е случило и се разтъждествим от него, тогава това нещо, което сме възприели като един неотлепяем проблем от себе си, то се отлепя. И вече не носим този емоционален заряд от преживяната травма в минал живот. Преживяването на тежките моменти от предходен живот ги гледаме отстрани, като наблюдател, и тогава имаме много по-голям шанс да се разтъждествим от носените проблеми."

"За да извървим целия път, от който имаме нужда, ние преминаваме през всичките 12 знаци на зодиака. Преминаваме през различни функции и преживявания, за да обогатим своята душа. Всяко едно нещо, което се е случило се записва в едно информационно поле. Ние като хора можем да бъдем като "антени" за това случило се нещо. Ние можем да приемаме тази информация чрез тялото си. Трябва да знаем, че тялото ни е един невероятно инструмент и в него е записана абсолютно цялата ни история, не само от този живот, но и от миналите животи и историята на рода ни."


ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

 
Източник: Портал12

Коментари: 2
 • Bilko Begins
  08.09.2016 г., 17:40 ч.
  1     0

  Имайте предвид, че регресиите могат да бъдат опасни. Не са за всеки. Има някои регресори правят по 30 минути и нагоре регресии, което е супер вредно за пациента. Регресии повече от 5-10, 15 мин макс да не се правят. А човекът, който е отишъл на регресия, трябва да знае и да е сигурен, че го иска и да отива с конкретна цел, с определен въпрос! Иначе жената е запозната достатъчно с дълбочината на травмите, които носим!

 • Анна Поляна
  08.09.2016 г., 14:18 ч.
  1     0

  Да, тялото е невероятен инструмент и тепърва ще научаваме все повече за него.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай