Сдружение ПОАНТА

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: София град
  • Адрес: гр.София, жк. Младост 1, бл.20
  • Телефон: +359 894 770 205,+359 02 884 75 32
  • Сайт: poantabg.com/
  • Facebook: facebook.com/poantabg/
Изпрати запитване
Сдружение ПОАНТА
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
828 прочитания
Поанта сдружение за личностно развитие и творческо-социална реализация е нестопанска организация, която формира ценности, задълбочава човека в целите на живота му, разпалва въображението и креативността, необходими както за личността, така и за обществото като цяло.

Целта на Сдружението е да се утвърди един цялостен, комплексен подход към развитието на личността, формиране на ново поведение и навици, развитие на уменията и способностите на хора от всякакви възрасти, чрез подходящо обучение в различни области, както и възпитание на деца, чрез креативни и оригинални практики и благотворна среда.

За формирането на здрава ценностна система и духовно развитие е нужен един по-всеобхватен подход, както и разглеждане на отделния индивид като цялостна личност с нейните многостранни и уникални качества и потребности.

Предлагат се различни курсове - лятна заигралня, школа за класически танци, колективно създаване на вълшебна приказка, английски език за начинаещи и средно напреднали, летни занимания за деца, Bulgarian Language for Foreigners и други.

 

Дайте своята оценка:

Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Сигнализирай за нередности
Сдружение ПОАНТА
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0