Рязко се увеличиха пръсканията с литий от самолетите и над България (СНИМКИ)

12.09.2016 г.
46648 прочитания
5 коментара
Добавена от:
Портал12
През последните седмици рязко се увеличиха пръсканията с литий от самолетите, които прелитат и над България. Особено силно замърсяване се вижда в регионите на Стара Загора (водещата снимка), Пловдив, Велико Търново, Ловеч, Плевен, София, Враца, Монтана.

Наскоро в социалните мрежи бе разпространен запис на служител на НАСА, който признава, че американската агенция в продължение на години слага литий, който се разпръсква чрез газовте на самолетите и ракетите. Литият е два пъти по-лек от водата и затова се запазва в небето за дълги периоди от време. Самата агенция не отрича пръскането с литий. Разпръскването на литий цели да се проучи движението на ветровете в горната атмосфера, както и да се анализира зареденият (йонизиран) газ, наречен плазма, включително при преминаването му през неутрални газове, посочват от сайта otizvora.com и добавят, че Агенцията казва, че изследванията върху измененията са от значение, защото всички GPS и комуникационни сателити изпращат сигналите си през йоносферата, а „промените в йоносферата водят до влошаване на сигналите, поради което е необходимо да се знае, кое кара йоносферата да действа по определени начини.

Литият е лекарствен препарат, който се използва за лечение на манийни епизоди, биполярно разстройство, шизоафективно разстройство, шизофрения, агресивност. Литият има психотропно действие. Литиевите йони намаляват свободния норадреналин в мозъчната тъкан и понижават съдържанието на серотонин в мозъка.

Пръскането с литий води и до тремор, гадене, общ дискомфорт, диария, повръщане, сънливост, мускулна слабост, нарушена координация, загуба на равновесие, световъртеж, шум в ушите, двойно виждане, тремор, клонични гърчове, хиперрефлексия, нистагъм, халюцинации, объркване, аритмия, ниско кръвно налягане, загуба на апетит, косопад, акне, обриви, сърбеж и др.


Тази снимка е направена над Стара Загора, следата се запазва в небето над 70 минути!
кемтраилс


Коментари: 5
 • Stanqo Varnenski
  13.09.2016 г., 01:33 ч.
  44     4

  Над Швейцария не пръскат защото там е пряка демокрация и са забранили.

 • Stanqo Varnenski
  13.09.2016 г., 01:27 ч.
  39     1

  Ама защо трябва въобще да ме пръскат като хлебарка, та да се пазя?! Та тези не ни зачитат за хора!

 • Todor Stoyanov
  12.09.2016 г., 14:34 ч.
  28     3

  Нас не ни лови , толкова отрови сме изконсумирали , че с някакъв мижав литий ще ни плашат !  

  "Основните съставки на керосина включват N-додекан, алкилбензени, нафталин и техни производни." много по-опасен коктейл

 • Дамян Гюзелев
  12.09.2016 г., 09:48 ч.
  60     8

  И аз понякога се чувствам като напръскан, обаче човек ако се вземе в ръце и се огражда енергийно всеки ден, без да пропуска, гарантирам ви, че тия химикали няма да ви ловят. Намерете си начин чрез визуализации, утвърждения, формули и молитви да се ограждате!

 • Данчо
  12.09.2016 г., 08:56 ч.
  28     0

  Е то затова ли не вали. Гледах прогнозата и тази седмица без капка дъжд. Това лято колко е валяло? На много места за 2-3 месеца само е прокапало коркото да намокри сгурта!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай