Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

23.07.2016 г.
92695 прочитания
25 коментара
Добавена от:
Портал12
Пророчествата на десетки именити личности, ясновидци и пророци от средновековието до наши дни, вече се сбъдват. Западна(ла) Европа потъва! Всичко е казано, написано и тепърва ще ставаме свидетели на интересни събития, които имат своето логично, кармично, но и духовно обяснение.

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия. Твърде нелепо звучат изказванията по медиите на редови граждани след всеки терористичен акт, че "животът продължава както преди", "няма да се променим, ще продължим както досега" и редица подобни, даже на места отвориха шампанско, за да покажат колко не им пука! Промяната е по-важна от всякога и единствено тя би променила мрачните прогнози за военни конфликти, а и за мащабни природни катаклизми, които очевидно са на път да се случат.

Нежеланието за промяна, за реформа в мисленето, за стимулиране на духовното развитие и изконните човешки ценности и добродетели, незачитането на по-слабите, ощетените и даже тяхното експлоатиране и използване за сметка на материалното благосъстояние на затворените общности, са в основата на дълбоките проблеми на издиханна Европа. С какво съзнание и очи, ще се отдадеш на материални задоволствия, разхищение и непукизъм, продължаващи десетилетия наред, при все, че на няколко стотин километра, в Африка например, няма храна, милиони умират от глад и умишлено разпространени зарази, липса на вода, елемнтарни условия за живот и водени в продължение на години войни за диаманти и природни изкопаеми? Балканите и щетите, които Европа нанесе пък на България, особенно в сферата на селското стопанство, изобщо няма да включваме в тази тема, тъй като въпросът е много широкообхватен...

Десетки години гледаме как френската кино-индустрия например рекламира явно употребата на наркотици (виж филмите на Люк Бесон). Рекламира се също развратът във всички негови форми - междуличностни отношения, безразборен секс, хомосексуализъм, унищожаване и подкопаване на духовните ценности и древни учения; преформатиране на ценните тълкувания за семейство, съпричастност и милосърдие, за сметка на натрапване на материални ламтежи за всъщност ненужни придобивки и дейности. И днес, когато ставаме свидетели на ужасните терористични актове, се питаме защо?...Причините са много и тяхното изкореняване е невъзможно да се случи по безболезнен начин. Непукизмът, капсуловането, фалшивостта в отношенията и реалното незачитане на изконните човешки ценности са отлична среда, в която тероризмът тепърва ще вирее и ще се разпростира.

Ако ужасът на терористичните актове не доведе до отрезвяване и не промени в следващите години заспалото съзнание на материално-технократското западн(ал)о общество, то Големите природни катаклизми ще свършат това.
Категорично!
И в този ред на мисли, да си спомним, някои от важните предсказания на пророците:


"Още не е паднала Сирия, като падне Сирия, - очаквайте голяма война между Запада и Изтока”"
Ванга, 1975г.


" Ще дойде на света най-старото учение Питате ме: "Скоро ли ще стане това?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала." Най-старото учение" означа "религията на разума". Но за да "поумнее" човечеството, ще трябва да преживее голям катаклизъм."
Ванга


"...Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството.

Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства, ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от съчмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора.

Хората сега се приготовляват и ако се отвoри една война, ще измрат около 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души. Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани."
Петър Дънов


“Таман България ще влезне в Европа, и светът ще тръгне на зле!”, споделя Слава Севрюкова пред доц. Лозенски. А колко време светът ще върви на зле, след като ни приемат в Европа, пита университетският преподавател. “Ще трае наполовина на Втората световна война! Таман България ще тръгне на добре, и светът ще тръгне на зле. Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”


В Библия­та е казано; „Последните ще бъдат първи". Помнете - от България ще поеме по земята голяма Мъдрост. Тепърва светът удивен ще узнае онова, което племето ни е дало на Човечеството. Висока е тая чест. Колкото до славяните, на тях принадлежи Бъдещето
Слава Севрюкова, началото на 90-те


Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се проме­нят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат. Разпънати на кръст между Изтока и Запада, между Севера и Юга, пред нас се откроява един единствен избор - Духовността. Към него нито Западът, нито Изтокът ще ни спрат, защото свише сме предопределени да обогатим све­та. А и в миналото сме го правили...
Слава Севрюкова, началото на 90-те​


Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията.
Слава Севрюкова, в края на 70-те​

 

Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.
Слава Севрюкова

 

Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави! Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа
Суоми Мукунданда , 2011 г.

Източник: Портал12

Коментари: 25
 • Мел
  15.08.2016 г., 11:54 ч.
  2     1

  "Дискриминацията ,под каквато и да е форма ощетява!" каза Венцислав и е много точно!!!  

  В статията има интересни неща, но за съжаления прозира липсата на наистина "отворено съзнание" и широк поглед върху "реалността" на автора, а и още повече в коментарите към статията. Нежеланието да приемеш и разбереш различния от теб човек е в основата на най-дълбоките проблеми на човечеството. А не зная как България ще се превърне в рай с това ограничено и нарцистично население което се е населило в тези хубави ширини. Всички хора са равни независимо от тяхната националност, сексуална ориентация, цвят на кожата и т.н.  

   

 • Bilko Begins
  01.08.2016 г., 13:59 ч.
  4     0

  Иван, от тази гледна точка си прав, но вече не става въпрос за физическа смърт и физически борби само... Сега войната не е за телата, а за душите на хората. Това е нов вид война за контрол. Доблото винаги ще свърши работа... или ще се променим или Потопа и ще сме следващата безследно изчезнала цивилизация

 • Иван
  27.07.2016 г., 23:50 ч.
  2     9

  Чета коментарите и не мога да повярвам че има толкова много хора,които вярват в разни бръщолевици.Света никога не е бил в такъв възход какъвто хората виждаме в днешно време(нито материален,технологичен или духовен).Кажете ми кога човечеството е имало толкова много възможности за развитие както в днешно време в свой личностен план?Кога е било по спокойно в Европа през последните 200-300 години.Европа не е във война над 27 години вече(ако броим и Студената Война).Да има терористични нападения както е писано в статията,но за една година умират под 500 души.За сравнение в България от катастрофи умират над 1000...За 600 милиона Европа даже 1000 души да умират на година от тероризъм това не е нищо.През 60-90 е имало други международни терористи и атентатори,които са били с други подбуди,това не е нещо нова за Европа искам да кажа.  

   

  Общо взето да кажем че Европа потъва за някакви малки събития,които се случват е просто смешно.По-добре е държавата и по-точно държавите в обединена Европа да забранят масово сектите с техните лъжепророци понеже те са по опасни даже от наркотиците....Само мътят разума на хората.

 • До предния коментар
  25.07.2016 г., 16:29 ч.
  5     1

  Да, но има предупреждение и призив за отваряне на очите и съзнанието!

 • Преслава Петрова
  25.07.2016 г., 16:00 ч.
  9     6

  Не виждам нищо духовно и извисено в тая статия - няма никаква прошка, милосърдие и любов в нея, а само критика, осъждане и нов род настървение срещу някакъв абстрактно обединен, демонизиран образ на милиони хора, живеещи в Европа. И като цитирате Учителя посочвайте беседата и годината, че да може човек сам да си направи нужните изводи... Какво е това завоалирано манипулиране със Словото? "И по плодовете ще ги познаете..." - така като гледам, предизвиканите от тази статия коментари изобилстват с агресия и спор...Едва ли това е резултатът, който Портал 12 цели. Нали идеята е светлина и мир?!?

 • Sofia Bogdanova
  25.07.2016 г., 10:44 ч.
  17     4

  Добро утро, Германияяяяя! Презирате българи, румънци, поляци, чехи, украинци, руснаци, за вас те са хора втора ръка! Унижавахте ги, обиждахте ги, ненавиждахте ги и много държахте, като дойдат във вашата държава да ви говорят на вашия език, който е смесица от английски, френски и холандски. Дори собствена азбука нямате, а вирите нос, че сте по-велики и големи от останалите европейски нации, и искате те да са ви бели роби!  

   

  Но, понеже всички от Източна Европа се оказаха по образовани от вас и започнаха да заемат вашите работни места, вие се изплашихте от това, някои да не ви измести и започнахте любезно да им отказвате работа под предлог, че или е заето работното място, или кандидата е много квалифициран или пък не е достатъчно такъв.  

   

  Просто драгите шваби решиха да си набавят по друг начин роби! Защото немеца се мръщи да работи за 15 €/час и си мислеха, че тая паплач ще им работи за без пари. Немския бизнес се изтарикати и не иска да мести фабрики и заводи в трети страни, а просто да си докара евтина работна ръка на място ....  

   

  И Меркеландия пое пътя към тъмната страна .....

 • Тимен Тимев
  25.07.2016 г., 09:44 ч.
  11     0

  Психозата е последното спасение...бягство за Душата...която иначе би погинала

 • Мария до Дирвент
  25.07.2016 г., 08:54 ч.
  13     1

  Обществата, които давате за пример, съм живяла в тях и мога да давам своите оценки, на база опита, който имам там. Споделям напълно написаното, защото само опаковката е лъскава. Опаковката на взаимоотношения, на общество , на духовност. Има ясна регулация, правила , масовка - това е пътят по който се движат тези общества в посока на пълна автоматизация на мислене, действия, чувства. Всички те са впрегнати в една посока - производство и потребление, за да се върти мелницата на шепа хора. Душевно болният е онзи, който е подтиснал дълбоко душата си, а психозата е разстройство на душата...

 • Bilko Begins
  24.07.2016 г., 19:55 ч.
  9     2

  До дивергент: хора с психози са такива, които отричат очевидното, не търсят духовни причини за случващото се, мислят, че всички ги гони психоза, а самите те ловят покемони. Далеч си от обективната преценка както на коментарите, така и на хората. Мир Вам

 • Иван - НОВИНА ОТ ДНЕС!!!
  24.07.2016 г., 19:42 ч.
  3     1

  Мъж, размахващ мачете, уби жена и рани двама души в германския град Ройтлинген.  

   

  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1594399

 • дивергент
  24.07.2016 г., 19:39 ч.
  4     12

  Статията ме изумява най-вече с цитати на нелепи твърдения от "велики пророци". Но повече притеснителна е посоката на коментарите и начина на мислене на коментиращите. Това са все пак част от хората, с които споделям общата територия и пространство всекидневно. Един откровен педераст /мисля, че това е популярното наименование сред обществеността на хомосексуалните/ - твърди че е нормален и всички трябвало да го приветстваме като такъв!!? Няколко човека развихрят фантазия за прекрасното бъдеще и за идването на Месия!..пардон - Месийска - с руски произход при това!. Други плюят върху здрави общества, достигнали като цяло справедливост законност и ред - такива, каквито тук не сме виждали и не познаваме...Подобни състояния много напомнят на така известните в медицината - психози. Цитат: "...характерното за психозите е, че възприемането на околния свят е нарушено, т.е. болният не възприема правилно лицата и събитията около него и съобразно с това и поведението му е ненормално или както се казва на психиатричен език, поведението му не е адекватно.Душевно болният се ръководи в своите постъпки от илюзии и халюцинации, т.е. от измамни образи, чиито обекти в момента липсват в действителността, а също така и от налудни мисли, които не отразяват правилно съществуващите отношения между хората". Хайде , моля ви - нека бъдем здравомислещи хора!...поне да се опитаме...

 • Вероника Люкен
  24.07.2016 г., 19:22 ч.
  8     0

  Войната ще започне, когато след серия от продължителни конфликти всички страни изведнъж започнат да говорят за мир. Когато на всички ще им изглежда, че най-лошото е избегнато. Хората ще се учат след това да живеят духовен живот, отказват се от интелигентни машини съзнателно, търсят радост в работата с ралото.  

   

  Всичко ще започне, когато ярка комета блесне в небето, неочаквано за всички астрономи.  

   

 • Goldstein
  24.07.2016 г., 00:08 ч.
  26     1

  Нищо не е постоянно . В това число държавите, империите...  

  Никой не би трябвало да се учудва на промените във всяка област на битието.  

  Специално за България - ако е благословена може и да оцелее след катаклизмите. Дано да оцелее , но със по добри хора , изчистени от злобата, завистта, омразата и простотията.  

  Да бъде !

 • Tanya Borisova
  23.07.2016 г., 22:29 ч.
  8     0

  Галина по-точно не може да бъде казано,браво!

 • https://www.facebook.com/rosen.p.neikov
  23.07.2016 г., 21:10 ч.
  5     3

  Да бъде промяна.  

  ЗаЕдно ще превърнем България в Райска Градина!  

  На когото му харесва идеята и желае да участва за осъществяването ?, да ми прати покана за приятел, за да мога да го включа в проект "Български СУВЕРЕН".  

  Реченото да бъде сторено.  

  https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153418477256829  

  https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153340977556829  

  https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153237832066829

 • съвременник
  23.07.2016 г., 20:48 ч.
  9     8

  като ви чета ала балата ми се иска да ви кажа , че съвременната история се управлява от шепа хора с много пари които наливат там където имат интерес...а интереса им в момента е слаба Европа изпълнена с конфликти....всичко друго е както казах ала баланица. Анадъмно.  

 • Galina
  23.07.2016 г., 19:37 ч.
  33     4

  Момче, на Вселената не й пука за твоите или за земните разбирания за толерантност, дискриминация, хомо,и прочие земни понятия. Вселената работи с Ин и Ян Жизнени Енергии. И когато те не следват естествения си път, настъпва разрушение,смърт,крах. Много преди ти да се родиш и преди аз да се родя, в първия век преди новата ера, китайските придворни медици пишат един мъничък философско- медицински труд, наречен "Речи на царствата". В него с две изречения описват Вселенските Закони:"Само взаимно допълващото се дава живот- Ин се прибавя към Ян и Ян допълва Ин. Ако обаче към Ин добавим още Ин, а към Ян още Ян - то е обречено на гибел" . Простичко и ясно! Никакви фантазии, никакви свободни съчинения! Ин е женската половина на нещата въобще, а Ян е мъжката....Така че Моля не обвинявай други за собствената си нефелност (стара българска дума), а се вгледай в себе си!

 • Иво до Венцислав
  23.07.2016 г., 19:20 ч.
  12     1

  Ами общата и то най-вече европейска картинка, която създадоха тамошните хомосексуалисти, ви лепна на всички негативния етикет. Защото в Европа хомосексуализмът върви с куп други неща - наркотици, разврат, примитивно мислене, травеститлък и т.н.

 • Венцислав
  23.07.2016 г., 18:56 ч.
  14     11

  Само леко съм засегнат от коментара в статията, относно хомосексуализма!аз съм хомосексуален мъж и не мисля, че това ме прави враг на обществото или духовността,моля автора да проумее,човеците имат три сексуалности, Хетеро, Би и Хомо, това не определя кой е развратен и кой не! Дискриминацията ,под каквато и да е форма ощетява!тъкмо си мислех как ще харесам и споделя статията и се появи това неподходящо осъждане...(((

 • Бойко Борисоф
  23.07.2016 г., 18:32 ч.
  6     0

  Борисов: Ще се окажа лош пророк, страхът и напрежението в европейските държави растат. В рамките на дни се променят отношенията между държави и хора. Войната не може да гарантира мир  

 • Elena Daskalova
  23.07.2016 г., 16:52 ч.
  22     5

  2017-2018 идва една жена, от руски произход или с руско име, но българка, скромна и много силна, която ще доведе до много големи промени цяла България! В езотеричните среди на България вече има някакви подозрения коя ще бъде тази дама, която ще поведе към разцвет страната ни. Тя също ще има феноменални заложби. Ще е изключително скромна, неафишираща се.  

   

  Тази мистериозна жена ще бъде съветникът на преродения Давид. Библейският пророк Давид ще бъде този, който ще промени съдбата на България и на българския народ.  

 • Живко Илиев
  23.07.2016 г., 16:47 ч.
  17     4

  Нещата, които сега се случват в европата са резултат на дългогодишните войни, конфликти и т.н., в които се е месила или пък умишлено са се правили западните политици, че не съществуват. Също както по Турско робство - клането в Батак. Тогава англичаните са се правили на дръж ми шапката, добре, че руснаците са се намесили.

 • Биляна Николова
  23.07.2016 г., 16:45 ч.
  20     2

  Живяла съм в западна Европа - положението е най-зле в Англия, Франция и Белгия. На някои места са по-зле даже от американците, които е ясно за всички че масово са абсолютни зомбите, там не може да се говори за никаква духовност

 • Bilko Begins
  23.07.2016 г., 15:40 ч.
  22     0

  Инерцията води до леност, деградация. Човек трябва да изкачва, а не само да слиза. И обратното е вярно - за да се качиш, първо трябва да паднеш, а като си на дъното, едиственият шанс ти е да качваш. Европа отдавна само слиза... и до скоро всички псевдо и слепи защитници на европейските ценности може би имаха за какво да се хванат. Вижда се какво се случва. Третата световна война е започнала вече. Нов вид война. Тази грозна гледка за съжаление ще продължи да пълни телевизионните екрани все по-често, ежедневно... а ние ще продължаваме да си пием ракия и салата и да цъкаме ццц пред телевизорите. Докато не дойде потопът... Да започнем на чисто предлагам и аз!

 • Megi
  23.07.2016 г., 14:44 ч.
  13     1

  Отличен коментар и статия! Много неща показват, че скоро ще има катаклизми. Не може да се продължава така...по стария начин, с инерцията.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай