Представяне на книгата Антична астрология 2 в София от автора Румен Колев

Информация за събитието
  • Начало: 05.10.2016 г. от: 19:00 ч.
  • Край: 05.10.2016 г. в: 21:00 ч.
  • Организатор: център Авир, София, ул.Георг Вашингтон 23
  • Тип събитие: Безплатно
  • Регион: София град
Изпрати запитване
Представяне на книгата Антична астрология 2 в София от автора Румен Колев
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Запиши събитието
Добавено от:
Elena Astronews
278 прочитания
Румен Колев ще представи в София новата си книга за античното астрологично познание, която всъщност в основната си част ще предава директно направените лично от него преводи на древни текстове, произхождащи от египетски жрец и фараон, майстори на древното изкуство. Вероятно най-добрата книга за значенията на аспектите, която е излизала досега не само в България, но и в цял свят. Ето и думите на самия Румен Колев:

ОРИГИНАЛЕН СТАРОГРЪЦКИ ТЕКСТ И ПРЕВОД

В тази книга за първи път ще намерите Доктрината на Хермес относно аспектите систематизирана и обяснена на страници и подробно изложена с думите на легендарните ученици на Хермес, Нехепсо-Петозирис. Текста е на старо-гръцки и се намира само в един единствен ръкопис, пазен във Венеция!

Този изумителен трактат ще ви потопи в една друга Вселена, където хората със затаен дъх наблюдават знаците на Бог - от светлина и цветове - нарисувани в лазурното небе! Тук един аспект може да опише и рай и ад и чистилище - в зависимост от точното разположение на планетите една спрямо друга и спрямо Слънцето- дали са зорници или вечерници, или пък са изчезнали в блясъка на Слънцето!

Така, един квадрат на Юпитер с Марс, може да даде неограничена власт и най-високи почести или ..... серия от провали, клевети и жалко съществувание под ударите на съдилищата.. Тригона на Меркурий с Луната може да разкрие един изобретател и хитър търговец или, при друго разположение- възвишен мистик! Съвпада на Венера със Слънцето може да значи небивал успех и ослепителна слава или ..... небивали страдания заради жени и деца!

Описанията на аспектите са драстични! Те дават, едновременно, и външните събития и съдба и психологическите характеристики на човека, които именно и оплитат неговата съдба!

Тази книга е абсолютен императив за всеки един почитател на античното знание!

Радвайте се!

Румен Колев

Входа за събитието е свободен