Пловдивски Културен Институт

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: Пловдив
  • Адрес: град Пловдив 4000, улица Иван Перпелиев № 5
  • Телефон: 032/ 66 44 33, 0884 777 050
  • Сайт: pki.bg
  • Facebook: goo.gl/au4kCW
Изпрати запитване
Пловдивски Културен Институт
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
1072 прочитания
Пловдивски Културен Институт е уникален проект за града, замислен с цел да направи възможно на едно място да се срещнат различни култури, изкуство, фолклор, спорт, древни знания, съвременни алтернативни подходи и холистични методи и чрез една удивителна симбиоза от възможности за всяка възраст да стимулира повече хора да открият пътя към по-добро физическо и емоционално здраве, самопознание, духовно израстване, отлично настроение и пълноценна почивка.

Основна цел на Пловдивски Културен Институт е да участва активно в обществения живот на града, да подкрепя развитието на самодейни и професионални групи, клубове, състави, формации, центрове, студия, действащи в сферата на култура, изкуство, музика, танци, фолклор, театрално изкуство, духовно знание и спорт.

Приоритет в дейността е организирането на различни форуми, фестивали, семинари и лекции за нетрадиционни методи на лечение, личностно развитие, общуване и здравословен начин на живот.

Пловдивски Културен Институт се намира в сърцето на Пловдив между стария и нов град в напълно самостоятелна и уникална сграда. Разполага с 6 модерни и комфортни зали, с две отделни, оборудвани, комфортни съблекални – мъжка и дамска, с душове и санитарни възли.
Доброто местоположение и организация, функционален дизайн и изчистени пространства, модерно оборудване и съвременен комфорт предоставят възможност за провеждане на различни културни и музикални прояви, изложби, музикални класове, репетиции, тренировъчни сесии, танцови и театрални занимания, работа на спортни, музикални школи, формации, студиа, клубове, кръжоци, а също и провеждане на различни форуми, семинари, събития, курсове, лекции, презентации, демонстрации, фестивали, симпозиуми, литературни четения и др.

Човешкият потенциал е безкраен, така както е безкрайна нашата Вселена, а екипа от Пловдивски Културен Институт си поставя за задача да подпомага развитието на този потенциал!

Работно време:
Понеделник - Неделя
09:00 - 21:00


 

Дайте своята оценка:

Качество на предлаганите услуги
Ценова достъпност
Местоположение
Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Сигнализирай за нередности
Пловдивски Културен Институт
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на предлаганите услуги
5,0
 
Ценова достъпност
5,0
 
Местоположение
5,0
 
Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0