Отворени врати в Exploratorium

Информация за събитието
  • Начало: 16.01.2016 г. от: 10:00 ч.
  • Край: 16.01.2016 г. в: 15:00 ч.
  • Организатор: Exploratorium BG
  • Тип събитие: Безплатно
Изпрати запитване
Отворени врати в Exploratorium
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
465 прочитания
Ден на Отворени врати - Тази събота, 16 януари, родители и деца ще имат възможността да се запознаят с формата Exploratorium BG.

Всеки ще си изгради ясна представа за предимствата на тази уникална полудневна образователна програма, в която всяко дете ще може с лекота да се подготви за училище, да се включи в дискусии по морални и други житейски теми, ще може да участва в свободноизбираеми занятия по история, експериментална наука, шах или танци. Програмата е предназначена за деца от 6 до 10 години /1-4 клас/.

С преминаването на сутрешна и следобедна смяна през втория учебен срок в Exploratorium се откриват ограничен брой свободни места.

Ден на Отворени врати в Exploratorium ще ви запознае с екипа, а децата ще се радват на свободни игри, творчески занимания и работилници със стъклопис и прежда. Ще се впуснат в откривателски преживявания в занятието по експериментална наука и в приключения с историята.

Молба към всеки желаещ да се включи е предварително потвърждение за присъствие на е-мейл: exploratorium.ipeykova@gmail.com

За повече информация: Ирена Пейкова, 0879 542 929

град София ул. „Оборище” No. 61