Очаква се Обама и Камерън да разсекретят информация за извънземни в началото на Ноември

31.05.2016 г.
1716 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Очаква се американският президент Барак Обама и британския премиер Дейвид Камерън да разсекретят информация за извънземните в началото на Ноември, точно преди вота за президентските избори в САЩ. 

Преди няколко месеца Хилари Клинтън заяви в американско предаване, че е готова да даде прозрачност на информация за извънземни. Ключовият въпрос е как ще бъде поднесена тази информация и дали няма да бъде използвана като повод за глобални манипулации.

Американският президент ще разкрие информацията, която САЩ притежават за извънземни и извънземен живот преди да напусне Белия дом, съобщиха вече редица британски медии.

Международна НЛО конференция ще се проведе тази есен у нас

Основния кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ, Хилари Клинтън, обеща, че ще разсекрети събраната от САЩ информация за извънземни.

Стивън Басет, изпълнителен директор на американската Paradigm Research Group, вярва, че може да настъпи голямо разкритие. Той добави, че британският премиер Дейвид Камерън ще предприеме подобни действия веднага, ако Обама разкрие информация. 69-годишният Басет приканва Белия дом от 20 години да разкрият информация за извънземен живот. Той е въодушевен, че е „на ръба” да бъде разкрита истината. Това ще стане реалност тази година и по главните страници на вестниците по света, изтъкна той пред всекидневника Daily Express, допълвайки, че има извънземни.

Не съм сигурен кой ще спечели изборите, но мисля, че Обама ще е президентът, който ще оповести, добави Басет. Според него за подобно разкриване държавният глава трябва да бъденоминиран за Нобелова награда. На 85% съм сигурен, че Обама ще направи обръщението преди да напусне Белия дом и в рамките на дни премиерът Дейвид Камерън ще го последва, поясни той.
Източник: Портал12

Коментари: 2
 • Sofia Bogdanova
  31.05.2016 г., 18:09 ч.
  1     0

  Въпросът е че може да ни пуснат по предварително подготвена пързалка. Много е рисково и като знаем що за стока са американци, масони и илюминати, то ключовата роля ще е на Русия

 • Меврикон
  31.05.2016 г., 17:05 ч.
  2     0

  значи ще ни подготвят лека по лека за среща...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай