Новите деца

Коментари: 5 Прочитания: 777
 • Йордан Йорданов
  09.05.2017 г., 08:12 ч.
  2     1

  Днес се раждат деца с по-различен потенциал, на които даваме различни имена. Основната разлика е,че те имат по-голям потенциал. Дали ще го развият? Малко е вероятно.Но техните деца ще имат опора в своите родители и тогава наистина ще имаме ново поколение със съвсем различни качества.

 • Йордан Йорданов
  10.05.2017 г., 08:18 ч.
  2     0

  Обикновено за новите деца се говори, че били свръхсетивни,че притежавали качества, които останалите хора не са развили. Това не е толкова важно. Основното на новите деца е, че идват с ново съзнание. Те не са его-ориентирани.Те имат осъзнаването,че са част от цялото. Те ще донесат колективното съзнание, ще живеят по този начин. Да си колективно осъзнат означава във всеки един момент да си даваш сметка,че не си сам в този живот,че и другите съществуват едновременно с теб. Това е качествена разлика. Колективно съзнание означава,че индивидът е достигнал такова ниво на съзнание, че той осъзнава, че е част от общото съзнание, осъзнава себе си като структурна единица от цялото. Това е много повече от обичайното съзнание, смисъла на този термин могат да осъзнаят хората, които са с ясното разбиране какво е да си свидетел, свидетелстващо съзнание.  

   

 • Йордан Йорданов
  11.05.2017 г., 08:05 ч.
  2     0

  Днес се говори много за Богомилство, за Атлантида, за Извънземни и много малко за това, което е вътре в човека.Човекът на средна възраст продължава да не познава себе си, продължава да не познава потенциалът, с който е дошъл. Затова се появиха новите деца, защото в сегашният си вид ставаме все по-информирани, но не се развиваме. Ние сме извънземни,на Земята сме за малко. Ние имаме огромен непознат за егосъзнанието потенциал,който спи.Според мен най-важната тема на днешния е ден е за осъзнаването.Как да бъдем все по съзнателни. Всичко останало за нови енергии и стари истини няма значение ,ако не сме съзнателни. Атлантите колкото и да са били напреднали не могат да се сравняват с нас.Старите учители колкото и да са били напреднали не са имали толкова много потенциални ученици колкото има днес.

 • Йордан Йорданов
  16.05.2017 г., 08:02 ч.
  3     0

  Съзнанието има нива, степени. На човешкото същество е отредена възможност да бъде осъзнато в един интервал от 13 степени. Повечето хора са осъзнати на телесно, емоционално и мисловно ниво. В последните години се увеличи броят на храта осъзнати и на нивото над мислите, което в литературата може да се срещне като "съзнание без мисли". Това съзнание без мисли е целта на медитацията. Следващото ниво е на "свидетеля"- наблюдаваш, но не се обвързваш. Нивото на съзнание на "свидетел" е целта на текущото ни прераждане. Всичко, което се говори и пише за нови вибрации, за възнесение и т.н. е свързано с това ниво.  

  Съзнанието може да се развива в две посоки-във "височина" и в "ширина". Във височина ние ставаме съзнателни на телесно ниво, след това на емоционално, мисловно. На следващото ниво съзнанието започва да обхваща всичко около себе си-тук можем да говорим за Любов.  

  След това идва нивото на свидетел-за първи път разбираме какво е наблюдаващото съзнание. Тук осъзнаваме себе си като душа и другите като други души.  

  На следващото ниво познаваме живота с главно Ж. Осъзнаваме какво оживява материята.  

  След това осъзнаваме смъртта. И т.н.-човек е способен да бъде съзнателен на 13 нива, които са много ясно разделени едно от друго, защото са 13 отделни свята.Тринадесет паралелни реалности, съществуващи едновременно.  

 • Йордан Йорданов
  18.05.2017 г., 18:35 ч.
  2     0

  Новите деца се раждат с Колективно съзнание.Колективно съзнание означава,че индивидът е достигнал такова ниво на съзнание, че той осъзнава, че е част от общото съзнание, осъзнава себе си като структурна единица от цялото. Това е много повече от обичайното съзнание, смисъла на този термин могат да осъзнаят хората, които са с ясното разбиране какво е да си свидетел, свидетелстващо съзнание.Когато тръгнем по пътя на разширяване на съзнанието, първото разширение, което можем да усетим е етерното. Когато етерното тяло се разшири достатъчно, когато след различни практики то остане трайно широко, тогава имаме едно ниво на колективно съзнание. Усещаме Земята с всичко, което я обитава като себе си, като едно цяло.И когато в ежедневието посегнем да отчупим клон или да убием насекомо го правим с ясното съзнание,че това е част от нас. Това усещане за цялостност променя много действията ни в заобикалящия ни свят. Мярка за колективна осъзнатост е отношението към заобикалящия ни свят, до колко го усещане като част от нас или смятаме себе си за отделени от всичко и всички.Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай