Новини

Константин Златев: Днес последователите на Учителя имат свещен дълг да продължат започнатото от него (ВИДЕО)

21.09.2017 г.
5188 прочитания
0 коментара
Днес последователите на Учителя Беинса Дуно имат за свой свещен дълг да продължат започнатото от него. Да направят завещаното им съкровище достояние на всички народи, на всеки земен човек. И нека бъдат уверени, че в това достойно начинание никога няма да бъдат сами.
Публикувай новина
Read More
Вселената, която виждаме има около 200 млрд. галактики
19.09.2017 г.
1041 прочитания
0 коментара
Международен екип от астрономи, начело с Кристофър Конселиче, професор по астрофизика в Университета на Нотингам, са открили, че Вселената съдържа най-малко 2 трилиона галактики, десет пъти повече, отколкото се смяташе досега.
Read More
12 капана на образованието, които всеки родител трябва да проясни у детето си
15.09.2017 г.
11313 прочитания
0 коментара
Най-важната цел на образованието е да запали духовната искра за осъзнат живот, но случва ли се в сградата на някое училище това, след като дори думата "душа" е табу в класните стаи...?
Read More
Спасителен кръст е онзи, който е направен от Мъдрост и от Любов
14.09.2017 г.
1687 прочитания
0 коментара
Христос слиза на Земята на всеки две хиляди години. В миналото е слизал на тридесет и три хиляди години. Понякога слиза за по-дълго време, някой път – за по-късо време. Сега Христос ще живее на Земята по-дълго време и в бъдеще вие ще имате възможност да Го видите
Read More
Мария Арабаджиева: Древното познание става жизненоважно за преминаването към четвърто измерение
14.09.2017 г.
5277 прочитания
0 коментара
Мария Арабаджиева продължава лекциония цикъл „Корените на древното познание” с нова лекция „Окултизъм: Макро и Микрокосмос: Връзката на човека с вселената”.По време на събитието ще бъде направена и премиера и на най-новата книга на издателство Мириам „Окултната медицина” на Пол Седир.
Read More
Древните котки са дошли от Сириус и са били Посветени Духове (ВИДЕО)
13.09.2017 г.
9926 прочитания
1 коментар
Мишките нямали проблеми с хората, дори ги разкъсвали. Не се страхували от крокодили, от лъвове и т.н., но котките за тях са били нещо страшно. Дори и малкото котенце за тях е било голямо бедствие – защото там работи част от Тайната на движението на Нищото
Read More
Значението на свещенните думи - Думите растат от натрупаната енергия в тях (ВИДЕО)
12.09.2017 г.
5997 прочитания
0 коментара
Духовете се обличат с думи и с мисли – и чрез тях те живеят в човека. Затова човек трябва да си даде отчет с какви думи се храни и какви думи поддържа, за да не стане късно.
Read More
Липсата на личен контрол над дигиталните медии, позволява цялостно душевно ограбване
11.09.2017 г.
3043 прочитания
0 коментара
"Как мислите, следващите векове ще ни простят ли, че сме изтезавали Космоса в човека, вместо да лекуваме човешкото в Космоса?" запита още преди 20 години психиатъра д-р Тимен Тимев....
Read More
Елеазар Хараш: Събитието не е важно, а начинът на възприятие (ВИДЕО)
11.09.2017 г.
4716 прочитания
0 коментара
Египет е бил крепост на Древната Свещена Мъдрост. Свещената Наука е била скрита в пирамидите и в храмовете, за да се съхрани Душата на Египет – затова е било това Окултно знание, херметично. В Египет е било скрито Тайното Учение за Древната Мъдрост – Учение, което не се поддавало на действието на времето.
Read More
Само колективните молитви са в състояние да отслабят природните катаклизми
08.09.2017 г.
2808 прочитания
0 коментара
Учителя казва: Ще дойде ден, когато ще излезе от вълните на бурното море и ще стане творец на собствената си съдба: каквото помисли, ще стане; каквото пожелае, ще има. Работете съзнателно, да станете творци на съдбата си.