Народно Читалище Бъдеще Сега

Информация за обекта
Изпрати запитване
Народно Читалище Бъдеще Сега
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
2049 прочитания
Мисията на Народно Читалище Бъдеще Сега е да обогатява процеса на личностно развитие и учене, черпейки вдъхновение от природата. 
 
Целта е създаването на устойчива и ефективна обучителна организация с хармоничен екип, който работи с внимание и любов, като претворява разбирането си за бъдещето в училище сред природата.
 
Чрез всеотдайна работа с деца и младежи екипът помага да се случи позитивната промяна, която всеки иска да види в света! За постигането на тази цел читалището създава и провежда програми за неформално учене, летни, зимни лагери, приключенски пътувания, работилници и фестивали, в които младежите и децата натрупват много полезен опит докато се забавляват.
 
Читалището обединява лъчезарен екип от млади професионалисти и ентусиазирани хора. Интересите им са задълбочени в разработване на специализирани програми за неформално и извънкласно обучение и образование на деца и младежи в следните направления: личностно развитие, отношение към природата и гражданско образование с грижа за общността.

Градски офис: София 1000, ул. “Цар Симеон” 53

село Гудевица

 

Дайте своята оценка:

Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Сигнализирай за нередности
Народно Читалище Бъдеще Сега
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0