Могат ли котките и кучетата да виждат духове? Науката доказва, че улавят вибрации, които хората не успяват

08.08.2017 г.
5217 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
Могат ли котките и кучетата да виждат духове? Науката доказва, че тези животни улавят чрез мозъците си фреквенции (вибрации), които хората не могат да възприемат. Ретината при котките и кучетата има способността да възприема ултравиолетова светлина и редица други лъчения, които човешката ретина не е в състояние да види.

Изследване на биолози от Университетът Сити в Лондон, са установили с поредица опити и доказателства, че има сериозна диференциация между очите на различните видове животни. Според тях:

"Кучетата и котките виждат съвсем различен и богат на светлинни възприятия свят, в сравнение с този, който ние хората виждаме."

Именно заради това, често се случва, когато човек е в близост до котка, куче или друго животно, да вижда негови реакции, които на пръв поглед изглеждат необосновани. Всъщност, котките и кучетата може да виждат неща, които са невидими за обикновеното човешко око. Възможно е те да виждат явления и финна материя с много специфичен вибрационен интензитет, включително души на починали.

UV светлината е дължината на вълната извън видимата светлина от червено до виолетово, което хората могат да видят. Хората имат леща, която блокира ултравиолетовите лъчи от достигане на ретината. Преди това се смяташе, че повечето бозайници имат лещи, подобни на тези на хората.

Учените са изследвали лещите на мъртви бозайници, включително котки, кучета, маймуни, панди, таралежи и порове. Изследвайки колко светлина преминава през лещата, за да стигне до ретината, те стигат до извода, че някои бозайници, които по-рано смятаха, че не могат да виждат UV, всъщност могат. 

Факт е обаче, че има нещо повече от това явление, което се влива в метафизичното царство. Хиляди са примерите за котки, които гонят "невидими обекти", кучета които лаят в тъмното без да има видима причина, котки, които съскат и скачат високо, без да има отново видима причина...

Чувствате ли, че около нас съществуват други субекти, точно както има ултравиолетови лъчи около нас, които не можем да възприемем?...

Вижте повече по темата:

 

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай