Международна НЛО конференция ще се проведе тази есен у нас

10.05.2016 г.
2085 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Мрежата на обединените български уфолози организара Международна НЛО конференция на тема „Планетарния феномен НЛО. Разкритие“, която ще се проведе на 15 и 16 октомври 2016 г. в град Ямбол.

Конференцията е организирана съвместно с изследователя на неизвестното Иван Иванов, който от години живее в САЩ.

Феноменът НЛО е реален. Наблюдаван е от различни точки на планетата и открития космос от хора с различен социален и интелектуален профил. И затова трябва да му се обърне по-сериозно внимание.
– казва той по повод идеята за организиране на срещата.

Един от специалните гости на Международната НЛО Конференция ще бъде Николай Суботин от Москва, Русия. Той е официален представител на МУФОН за Русия. Също така е учен, историк, журналист и филмов продуцент. Неговото представяне на конференцията ще бъдат разсекретените НЛО досиета от КГБ и други военни организации, работили и работещи в изследване на НЛО.

Друг участник ще бъде пенсионираният сержант от американските ВВС – Клифърд Стоун, който ще участва задочно по скайп връзка от САЩ. Той ще представи декласифицирани файлове от ФБР, Пентагона и Американските ВВС за наблюдения и изследвания на НЛО и Посетителите (Извънземните пътуващи същества в НЛО).

От българска страна ще вземат участие:
инж.Веселин Боянов - председател на Мрежата на Обединените Български Уфолози и на клуб „Търсачи на алтернативни форми на живот“ от Добрич 
инж.Таньо Петров от Стара Загора - член на Мрежата на Обединените Български Уфолози

Входът за събитието ще бъде безплатен, а всички, които имат желание да се запишат за участие в конференцията, могат да се свържат с организаторите на e-mail: ufobg@ufo.bg.
Тези, които искат да помогнат финансово за организиране на конференцията, могат да го направят на следния сайт: https://www.gofundme.com/internationalufoco

Като съпътстващо мероприятие на конференцията ще бъде организиран и семинар с надслов: „КОНТАКТЪТ с ЕТ (Извънземни цивилизации)“, който ще се проведе на 22 и 23 октомври 2016 г. в Хотел Диана Палас, гр. Ямбол.

По време на семинара ще бъдат представени техники за медитация, дишане, развиване на способности за дистанционно виждане; тренинг и придобиване на умения за осъществяване на Контакт от Пети вид с цивилизации от други светове и други форми на съзнание чрез методика, разработена от д-р Стивън Гриър от SETI.

Билети за този семинар могат да бъдат закупени предварително до 30-ти Септември 2016 г.
Повече за самия семинар четете на неговата официална фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/845316755597182/
 
Източник: Портал12

Коментари: 2
 • ЕТ
  10.05.2016 г., 17:43 ч.
  0     0

  Лудите, лудите... Те да са живи

 • Bilko Begins
  10.05.2016 г., 17:01 ч.
  2     0

  Ще е пълно с "откачалки"! Там съм и аз!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай