Месечна вегетарианска среща събира на дискусия хора с желание за промяна към по-добро

12.09.2016 г.
988 прочитания
3 коментара
Добавена от:
Портал12
Месечна вегетарианска среща събира на дискусия хора с желание за промяна към по-добро. Събитието ще се проведе на 17-и Септември от 18,30 ч. във Варна - Пекарна "Хатори". Всеки ще може да сподели, как се чувства в момента и какви предизвикателства има пред него.

"Живеем в много динамични времена на промяна. Всичко се случва много бързо и често не може да се адаптираме. Когато това се случи, често имаме нужда, просто от нова гледна точка.", споделя Никола Куташки, организатор на събитието.


Срещата ще се проведе, в едно от най-магичните места във Варна, Пекарна "Хатори". Хатор е митично египетско божество на плодородието. Символиката на женската същност, енергията на Венера, осъзнатия светоглед към здравословния начин на живот и оценените дарове на природата заплитат нишки с философията и дори с мистичността на вярванията в енергията на камъните и амулетите, в мъдростта на древните култури и на лечителите, добили знание, наблюдавайки света, в който живеем. 

За повече информация:  0897538843 Никола Куташки  ; Събитието във Facebook

Коментари: 3
 • Зорница Найденова
  13.09.2016 г., 15:22 ч.
  1     0

  Да, от това имаме нужда! Да се събираме с различни хора и да споделяме, както се казва, "искрено и лично" Да се доверяваме понякога дори на непознати хора - разбира се, ако чувстваме, че наистина можем да си го позволим. Забиването на едно място е опасно, а различната гледна точка може да ни спаси

 • Bilko Begins
  13.09.2016 г., 15:19 ч.
  1     0

  Маринов, откакто през комунизма наложиха яденето на месо по 3 пъти на ден, всички сме расли така. Имам позната, която се е родила в семейство вегетарианци. Не мога да ти опиша какво смирение, какво спокойствие излъчват очите и! Ние сега като спрем месото, само си мислим, че сме вегетарианци, но при децата ни ще си личи!

 • Богдан Маринов
  12.09.2016 г., 11:27 ч.
  3     0

  Месото не ми беше проблем за отказване въобще, въпреки че съм израстнал в патриархат с месо на масата по 5 пъти на ден :~). Бобът се ядеше със сланина... постни манджи само по Рождество! За мен нямаше много предизвикателства, но добре е хората да се събират и да споделят, за да си помагат духом!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай