Курс по основи на градинарството

Информация за събитието
  • Начало: 20.02.2016 г. от: 08:30 ч.
  • Край: 21.02.2016 г. в: 17:30 ч.
  • Организатор: Лозан Миладинов
  • Тип събитие: Платено
  • Регион: София град
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
626 прочитания
Средата на месец февруари е времето, в което се залага основния разсад зеленчуци отглеждани на открито, време в което семката се полага в прегръдката на земята!

В този курс ще се запознаете с основни методи използвани в натуралното градинарство, ще се сади разсад, ще се говори за отглеждане на зеленчуци, ще се говори за хранене, за био и за конвенционалното производство, ще задавате въпроси.  Водещият Лозан Миладинов има  10 годишен опит и принципи на работа, които той обобщава в изречението „Аз отглеждам , а не произвеждам моята храна!“  Иска да сподели този опит и да даде основата върху която всеки да надгражда.

Курсът освен теоретична подготовка, ще има и практическа насоченост- всеки ще си вземе у дома посадения разсад и ще се грижи за растенията до края. 

Посевният материал, торо-почвената смес, таблите за разсад ще бъдат подсигурени както и доброто настроение и пълноценно прекараното време!

Курсът ще се проведе в рамките на 4 астрономически часа:
първи поток от 8,30-12,30ч
втори поток от 13,00-17,00ч

Цена за участие за един човек 22лв. За семейства - вторият член заплаща 10лв, децата заплащат с усмивки!

Записването става или на ЛС към Лозан Миладинов или на тел.0899914981

Курсът ще се проведе в прекрасната нова пекарна на "Братя хлебари" и с осезаемото присъствие на пиятелите ми от "Семка" и техните сезони продукти.