Портал 12 TV

Добавено от:
Портал12
18.10.2016 г.
9120 гледания
2 коментара

Константин Златев: Българите са призвани да разпространят Новата планетарна култура

Интервю за житните кръгове и бъдещето на Света. Преходът към новата 6-а раса и ролята на българите в разпространяването на Новото учение за Света. Интервю на Елица Димова, Портал12
Коментари: 2
 • Алия Ошова
  20.10.2016 г., 12:42 ч.
  4     0

  Учудващо е колко бързо и безотговорно ние хората се опитваме да прехвърлим върху някакви си извънземни отговорността за възникнали на земята събития и факти, които не сме в състояние и не искаме да си обясним.  

  Житните кръгове си имат своето съвсем земно обяснение - те са дело на човешката ръка. Прави впечатление една закономерност при тяхното възникване - обикновено те се появяват в близост до военните бази на американските войски. При съвременните тайни военни технологии, разполагащи с геомагнитно и електромагнитно лъчение не никакъв проблем да изрисуваш едно житно поле според както ти хрумне. И тъй като тези житни кръгове се правят с определена цел - да смутят и изплашат хората, приготвяйки ги за "извънземно" нашествие. Отдавна се говори за операция Син флаг на Световното задкулисие, която ще имитира "извънземно" нашествие, след като разиграваната карта за общия враг Терористите Джихадисти, или Русия "Агресора", вече няма да работи. Колко му е да си поиграеш с облаците и климата над някои райони с помощта на електромагнитното лъчение на ХААРП съоръженията; или пък да друснеш тук и там няколко катастрофални земетресения, че и някой и друг смъртоносен ураган да завихриш пак с помощта на земния геомагнетизъм, който отдавна е използван във военните лаборатории на Пентагона като най-новото оръжие за масово поразяване. Вече и на слепите им просветна, че климатът ни е манипулиран.

 • akromegal
  19.10.2016 г., 14:02 ч.
  3     0

  I.Слава Севрюкова отдавна ни каза това  

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай
 • Всички видео клипове
 • Най-нови
 • Най-гледани
 • Най-коментирани