Коледна изложба-базар в помощ на училище „Димитър Екимов“

Информация за събитието
  • Начало: 19.12.2015 г. от: 08:00 ч.
  • Край: 20.12.2015 г. в: 19:00 ч.
  • Организатор: Bis Bard + Rusalya
  • Тип събитие: Безплатно
Изпрати запитване
Коледна изложба-базар в помощ на училище „Димитър Екимов“
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
1048 прочитания
На 19 и 20 декември от 8 до 19 ч. ще се проведе Коледна изложба-базар в изложбени зали „Рафаел Михайлов“, гр. Велико Търново. Базарът ще протече под формата на търг, а водещи на търга ще бъдат Иван и Андрей.

В изложбата ще бъдат включени произведения на децата от Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“, както и творби, дарени от приятели на училището. Средствата, събрани от търга, ще бъдат използвани за осигуряване на нормални условия за живот на децата от училище „Димитър Екимов“ и за развиване на техните дарби.
 
* * *
 
Нашата приказка започна на 15.09.2014 г. – първият учебен ден за първото и единствено по рода си в България училище-пансион по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов”. То осигурява безплатно образование на будни и даровити деца от крайно бедни семейства и различни етноси.

Обучението в нашето училище започва с предучилищна група и завършва с последния, 12-ти клас. Освен задължителните предмети, като математика и български език, програмата включва английски език и засилено изучаване на изкуства – театър, музика, танци, рисуване, а от пети клас се включват и типичните за България занаяти.

Сега ви представяме специална част от нашето творчество. Заповядайте на нашата Коледна изложба-базар!