Когато осъзнатият човек е избрал Бог и Истината, той има подкрепа от невидимия свят (ВИДЕО)

06.10.2016 г.
5851 прочитания
3 коментара
Добавена от:
Портал12
"Ако разберете Истината - блажен сте, ако не я разберете - ще учите, докато я разберете. Ако човек не се е научил да мисли правилно, всяка наука е безполезна. Докато не обикнеш Истината, никога не можеш да бъдеш здрав. Можеш да оздравеш, но пак ще се разболееш, и става една игра на ума. Хората повтарят "важно е да си здрав", но не казват, че трябва да обичаш Истината и да вървиш по правилния Път."

"При всякакви условия - лекти, тежки, второстепенни и т.н., човек може да придобие Любовта, Мъдростта и Истината. Здрав е този, който има приятно разположение при най-големите трудности. Ако една трудност идва, ти трябва да знаеш, че тя е от тайната на Бога, приемаш я с разположение - това е здравия човек. В Света има само един лекар, казва Учителя, всички други са само асистенти. Лекуването става от Господа, а не от хората."

"Лекарят лекува - Бог изцелява. Лекарят прави нещо вторично. Главното решение е в Бога. Ако в болестта няма божии пръст, хората не могат да бъдат изцелени каквито и пари да има, каквито и лекарства, каквито и да е специалисти...Последната дума е на Бог."


"Който не вярва в Любовта и Бог, няма полза да разсъждава за каквото и да е. За да не пропадне човек в голяма пропаст, Бог му изпраща страдания. Те спасяват. Защото има една пропаст на демонизиране - там ще трябват милиони години за възстановяване, а не хиляди. "

"Когато осъзнатият човек е избрал Бог и Истината той има една подкрепа от невидимия свят, от напреднали висши същества, които са извървяли този път. И този тежък път, постепенно става все по-лек. Тук говорим за осъзнатите хора, които имат цел в живота и разумност, защото при неосъзнатите - и леките и тежките неща - все са им тежки."

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:

Източник: Портал12

Коментари: 3
 • За здравия човек
  07.10.2016 г., 10:28 ч.
  1     0

  "Кой човек е здрав? Който има благоприятно разположение при най-големите трудности" - Тоест всички имаме много хляб да ядем още и да израстваме... бая болнавички сме още... но ще се излекуваме

 • Vionis
  06.10.2016 г., 18:26 ч.
  1     0

  Важните неща в живота са привидно облечени в материя, понеже материята е сгъстена енергия.. Проблемът е в това, че се опитват да придадат важност на неважната материя. Нищо лошо няма в материалния свят, доброто и лошото ние го сътворяваме и обричаме да бъде за добро или лошо, което са пак наши етикети

 • Мистер М
  06.10.2016 г., 13:30 ч.
  2     0

  "Ако разберете Истината - блажен сте, ако не я разберете - ще учите, докато я разберете." - Еми много ясно нали затова сме тука да си трошим главите и да се учим... Лошото, че в следващия живот не помниш съзнателно докъде си стигнал и пак наново... аман вече от прераждания Видеото е уникално! Благодаря!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай