Клуб Рейки Пловдив

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: Пловдив
  • Адрес: град Пловдив, булевард Руски 46
  • Телефон: 0888 727 094, 0888 440 002
  • Сайт: reikimagic.org/
  • Facebook: facebook.com/reikivplovdiv/
Изпрати запитване
Клуб Рейки Пловдив
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
460 прочитания
Ние сме група от приятели, които обичаме своя град, своята родина България, уважаваме сърцето и душата на всичко сътворено, загрижени сме за природата и принадлежим към светлата, будна страна на човечеството.

Първата ни сбирка беше на 15 август 2009 г. , а учредихме своето сдружение през март 2014 г.
За тези години имахме стотици срещи, лекции, семинари, посетихме десетки места в страната и чужбина; намерихме нови приятели, дадохме си добри обещания, бяхме едни до друг в радост и мъка, споделихме своите мечти, надежди и вяра в доброто.

Днес продължаваме да вярваме в същите ценности, да сме все така дръзки, да раздаваме любов и съпричастност. Ние сме сила, защото имаме Един-Е-Ние.

Вярваме в интегритета, в знанието, във вътрешния морал, в същността и в доброто на света.
Клуб Рейки Пловдив” е независима, доброволна, демократична и неполитическа организация на съмишленици, която е учредена за неопределен срок и за общественополезна дейност и е изградена на принципа на доброволност и равенство на правата и задълженията на членовете.
Ние създаваме Ангелския фестивал в Пловдив, като започнахме на 21 декември 2015 г. От 2010 г. сме активни организатори на Фестивала на здравословния живот "Здравей, Здраве!". Редовно организираме лечебни сесии, имаме редовни рейки срещи, практикуваме лечение с енергия в различни, разнообразни школи и начини.

Дарили сме време, пари и грижа на мнозина и ще продължаваме да го правим. Имаме своята вяра и любов във светлината и ви каним да бъдете с нас.

При нас ще намерите Учители и съмишленици в няколко различни системи по Рейки /Усуи шики Риохо, Атланско, Каруна, Теате, Рейки на парите и т.н./ Оренда, Изис Сейким/Секхем, ангелски практики, отваряне на акашови записи, виолетовия пламък на Сен Жермен, Ама Деус, медитации и още, и още десетки ....

Ние сме отворени към всеки, който с чисто сърце и ум желае да навлезе и опознае тези практики и споделя нашите ценности.

Дайте своята оценка:

Пълнота на тематиките
Обзавеждане и среда
Оригиналност на подхода
Сигнализирай за нередности
Клуб Рейки Пловдив
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Пълнота на тематиките
5,0
 
Обзавеждане и среда
5,0
 
Оригиналност на подхода
5,0