Какъв е генетичният код на българите и каква е мисията на нашия народ?

24.03.2016 г.
18868 прочитания
4 коментара
Добавена от:
Портал12
“Години наред живеем в страх от разкриването на истинския генетичен код на българите. Казионната наука подхвърля къде случайно, къде нарочно залъгалки за душата и оплита в мрежите на заблудата все повече хора. Но изследване установи , че Y-хромозомите на българските мъже съдържат в себе си история на повече от 7 800 години. Или казано накратко: около 20% от съвременниците на Аспарух се оказват носители на ген, който няма аналог никъде по света. Тези мъже са кръвни потомци на местното население, живяло по земите на днешна България още 6 000 г. преди Христа – т.е. векове преди траките. “

Кои са факторите, които определят един народ като избран и коя е неговата мисия?
Дали даден народ е избран, се определя по неговите качества и ролята (мисията), която изпълнява. Основните качества на българите са твърдост и търпение – търпението е Божествено качество. Мисията на българите е непрекъснато да поддържаме жива връзката на Висшия Божествен Дух със земната реалност: връзката човек – Бог.

Нарушената връзка в наши дни  на „горе и долу“
Ние сме в абсолютен дисонанс с нашите създатели. Нарушената връзка на „горе и долу“ е проблемът ни днес и българската мисия е да я възродим. В нашата хилядолетна история тази връзка циклично се повтаря в един непрекъснат кръговрат, а твърдостта и търпението й помагат да се развива. Този процес  трябва да захранва цялото човечество в духовен план.

Началото на цивилизацията и нашата връзка с нея
Съкровището от варненския некропол доказва безспорно, че всички геометрични познания, като Златното сечение, съотношението 3-4-5, числото Пи, редицата на Фибоначи и т.н., са много по-стари от Питагор, обясни в предаването Дамян Попхристов и допълни: Не само тези, но и други безспорни факти са доказателство, че тук е започнала цивилизацията и ние сме й преки наследници. А траките се заселват по българските земи, защото тяхната задача е да активират 64 на брой енергийни центрове, които трябва да спомогнат за развитието на нашата коренна раса в биологичния вид, в който се намираме в момента. Траките са първите, които създават учения за непрекъснатия синхрон между човек и Бог, който трябва да съществува, за да има хармония.

Звезният ни произход и формулата на водата
Смята се, че българите сме звездни хора, а по думите на Дамян Попхристов това е доказуемо с факта, че формулата на водата се пази в Рупите. Рупите са извънземна цивилизация, която привнася водата като елемент на Земята. Водата е необходима, за да може протоплазмената обмяна, на която всички хора  сме подчинени, да протича нормално.

Завръщането на българите и връзката с атлантите
Теорията, че българите се преселват от изтока, се е появила, защото българите всъщност от там са се завърнали по родните си места. Истината е, че българите се преселват в Азия от Балканите. Те са потомци на част от атлантите и имат за задача да върнат познанието, получено от атлантите, по родните му места. Генно изследване на мъжете по нашите земи доказва категорично тази хипотеза, коментират от Национална генетична лаборатория в София още през 2009 г.

Траките са първите християни по нашите земи
Християнството не е ново – траките са първите християни, те създават Библия Бесика и в наши дни светът вече знае за нея, аргументира се Дамян Попхристов. Ние от Портал12 ще допълним, че  тя е изследвана в Британската библиотека в Лондон от емигриралия в САЩ д-р Стефан Гайдарски (Стив Гайд) - психиатър. Първите владетели на България, например Кубрат, Аспарух, Тервел, са били християни, допълни още Попхристов. След тях идват богомилите, които трябва да ни върнат към изконното християнство. С официалното покръстване на българите Борис I прави дипломатически ход, с който обаче разделя духовната власт от светската. Това събитие прекъсва мисията на българите и религията, която носят.

И днес ние носим мисията на нашите предци в гените си. Българинът ще се възроди духовно в момента, в който успее да преодолее насадената ни матрица да мислим за себе си негативно - това не е наша ДНК-команда. Това, което е генетично заложено, е много по-мощно от всякакви други насадени представи и насилие, което може да се извърши над духа.
Източник: Портал12

Коментари: 4
 • Радка Пеева-Николова
  17.07.2017 г., 16:37 ч.
  0     0

  ...и нека казаното бъде сторено, амин ...  

   

 • hrhr
  11.04.2016 г., 09:08 ч.
  5     0

  естествено трябва да спрем да се ругаем и плюем сами себе си

 • АЛЕКСАНДЪР ЛАМБОВ
  09.04.2016 г., 16:05 ч.
  3     0

  ....Вярвам,че преди ВЪЗХОДА ни предстои ЧИСТИЛИЩЕ!....  

 • Дамян Гюзелев
  25.03.2016 г., 11:03 ч.
  7     1

  Изключително интересен разговор. Това познание ще достига все повече хора, ще си върнем самочувствието, ще постигнем обединение на всички нива - сигурен съм!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай