Какво може да се види в района на Белинташ?

Коментари: 4 Прочитания: 8654
 • Георги Георгиев
  03.08.2016 г., 18:11 ч.
  2     0

  Здравейте, обмисляме пътуване в района на Белинташ за 3-4 дни. Никога не сме ходили в тази посока. Има ли някакъв маршрут или други места наблизо в района, които да се обикалят за да запълним цялото свободно време?

 • Пламен Петков
  04.08.2016 г., 12:05 ч.
  2     0

  Ходили сме там. Има още светилища там. Едното е Инкая (Синята Скала), другите 2 не ги помня по имена. Като минете разклона на махала Врата, след известно време има един разклон на остър завой. Рязко пътят се разкланя като на дясно е за Белинташ, а на ляво е за Инкая. Там може да паркирате. Вижте го все пак на карта някъде в нета.

 • Bilko Begins
  05.08.2016 г., 23:18 ч.
  1     0

  Ако пътувате рано и обичате да вървите повече може да направите малък преход Караджов камък- Кръстова Гора и обратно. Тръгва се от разклона за Кръстова Гора при село Мостово. За 5 часа отиване и връщане с почивката 6 часа ще ви стигнат.

 • Биляна Николова
  24.02.2017 г., 10:43 ч.
  1     0

  Искам да споделя, че собствениците на хотели около Белинташ го удариха през просото, така, че препоръчвам да се ходи много рано сутрин на Белинташ...или до залез ( в никакъв случай вечер (запознатите знаят защо), но да не се нощува в тези омерезни места! От Асеновград нагоре, по пътчето до Белинташ и обратно, или пеш през село Мостово до Кръстова гора (където също е пропито с много лощи енергии заради целия народ, който си оставя мръсните енергийни отпечатъциНапиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай