Инициативата 'Приеми ме на село' дава шанс на градски деца да усетят магията на българските села

01.06.2016 г.
2918 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
За четвърта поредна година Община Габрово ще организира и реализира, с подкрепата на читалищата в селата, инициативата „Приеми ме на село“.

За първи път през тази година, освен „Приеми ме на село“ за младежи от цялата страна и „Приеми ме на село“ – Джуниър за деца от 9 до 14 г., Община Габрово ще предложи на децата от Габрово възможност да се включат в Дневен лагер „Приеми ме на село“ в село Поповци.

Участниците трябва да бъдат на възраст 9-14 г. и да имат желание да станат „внучета назаем“ за 5 дена на баби и дядовци „под наем“ от с. Поповци, без да остават да нощуват в селото. Дневните лагери ще бъдат организирани в две смени през м. юли: първа смяна – от 04.07.2016 г. до 08.07.2016 г. и втора смяна: от 11.07.2016 г. до 15.07.2016 г., като във всяка смяна ще могат да се включат по 10 деца.

Община Габрово ще организира за участниците ежедневен транспорт до Поповци и обратно.
Заявлението за участие в Дневния лагер “Приеми ме на село“ може да изтеглите от линковете след статията или да получите на място – гр. Габрово, пл. «Възраждане» 3, вход на гърба на зала «Възраждане».

Заявленията за участие трябва да се изпратят до 20.06.2016 г. на ел. поща: osnv@gabrovo.bg или priemimenaselo@abv.bg или да се донесат на място.

Източник: Асоциация на българските села
Източник: Портал12

Свързани новини


Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай