Холистичен център Body-Mind-Spirit

Информация за обекта
Изпрати запитване
Холистичен център Body-Mind-Spirit
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Мая Пройчева
631 прочитания
"Body-Mind-Spirit"  е  холистичен център, разположен на тиха улица в центъра на града и предлага разнообразие от алтернативни, насочени към утвърждаване на здравето /физическо и психическо/методи, терапии и практики.

В сферата на дейности и услуги са йога практики за всяка възраст, за бременни и за деца, всички видове оздравителни и релаксиращи масажи, аюрведа терапии, точков масаж, тай масаж, фитнес масаж, рефлексотерапия, скенар терапия и други.

Центърът осъществява консултации по хранене и здраве,чрез лекар специалист, изготвят се индивидуални програми. Консултации по личностно развитие и психологически проблеми с психолог и консултант по личностно развитие.
Всеки месец се организират различни лекции, семинари и уъркшоп обучения на теми в сферата на здравето , психологията, креативността и др.

Всяка от дейностите в центъра се осъществява от различни, квалифицирани в областта си специалисти: лекари, терапевти, психолози, йога инструктори, лектори, обединени от общият си интерес към холистичния подход към здравето и личността.
 
Работи се и по проект за детско развитие,чрез специалните детски студия по "словотворчество и развитие на речта", "психологически креативни работилници " и "йога за деца с английски език"

Центърът се отличава с добре структурираната си работна среда, състояща се от кабинет за алтернативни терапии, йога зала, съблекалня, приемна с места за изчакване, топли напитки по желание. Осигурени са всички необходими йога пособия, както и възможност за закупуване на йога аксесоари, облекло за йога, продукти за домашна терапия и др.
Пребиваването в центъра е време на зареждане с нова енергия, освобождаване от стреса, подобряване на здравето и цялостното самочувствие.

Дайте своята оценка:

Качество на предлаганите услуги
Ценова достъпност
Местоположение
Сигнализирай за нередности
Холистичен център Body-Mind-Spirit
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на предлаганите услуги
0,0
 
Ценова достъпност
0,0
 
Местоположение
0,0