Горска детска градина Княжево

Информация за обекта
Добавено от:
Портал12
1536 прочитания
Любовта към природата и норвежкият модел Горска детска градина вдъхновяват и раждат Горски родителски кооператив в Княжевската гора през 2011 година.

Мъдростта на майката Природа възпитава и оставя за всяко дете нещо ценно, дълбоко индивидуално и чувствено. Децата развиват правилно своята моторика, емоционална връзка с природата, осъзнават взаимовръзките в природата, социалната среда, света като цяло. Природата им дава чувство за ред, постоянство, сигурност, диференцираност, спокойствие и тишина, които в градски условия са едва слабо уловими. Имунната система на децата процъфтява.

Заниманията са целодневни, мястото на събитието е Княжевската гора, а изходна точка е къща, в близост до гората, където децата, отпочиват, хранят се, спят следобеден сън и се крият от бури, студ, проливен дъжд. Храната се носи от вкъщи. Нужна е екипировка като за гора - непромукаеми ботуши, дъждобрани, дрехи, ранички, термоси. Необходимо е децата да са самостоятелни в ходенето до тоалетна и храненето, както и да бъдат здрави и да обичат активност и движение.

 

Дайте своята оценка:

Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Сигнализирай за нередности
Горска детска градина Княжево
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0