Портал 12 TV › Галина Герасимова

Новини › Галина Герасимова

Read More
В духовния свят е чест и голяма подготовка да се родиш именно в България (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)
26.04.2017 г.
20462 прочитания
0 коментара
Какво е влиянието на планетите от Слънчевата система спрямо българския етнос, защо Сатурн е кармата на България, защо има много планети в "Близнаци", какво е "Via Bulgaria", каква е ролята и тълкуванието на Луната, вижте в цялото ВИДЕО по темата:
Read More
Хороскопът на България и мисията на българите (ПОКАНА ЗА ЛЕКЦИЯ)
21.04.2017 г.
2630 прочитания
0 коментара
Възможно ли е да се направи хороскоп на държава, етнос, народ, правителство, общество, организация, медия...? Възможно е. За тези, които разбират символите, причините, следствията, за тези, които осъзнават единството на проявления в космичния и вътрешния микрокосмичен свят
Read More
Галина Герасимова: Образованието следва да ни води извън гъстотата на материята към ефира на светлината
14.10.2016 г.
3705 прочитания
3 коментара

Какво значи “пробуждане”? Когато човек се пробужда, излиза от сферата на тъмнината, на съня, и се пробужда в момента на изгрева на Слънцето - говоря символично. Това правят всички будители - връщат ни отново към истинските ценности, събуждат ни за тази светла част, която е в нас.”
 
Read More
Със своеобразно средище на Дух и Култура започна началото на Житния режим
25.02.2016 г.
3475 прочитания
2 коментара
Специално за читателите на Портал 12, Г-н Грива сподели - „И да не забравяме, че основното по време на поста е състоянието на Благодарност за всичко! Избягване на конфронтациите и стремежът към трансформиране на психическите състояния от отрицателни в положителни са много важни"