Exploratorium BG

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: София град
  • Адрес: град София 1504, ул. Оборище 61
  • Телефон: 0879 542 929
  • Facebook: facebook.com/ExploratoriumBG/
Изпрати запитване
Exploratorium BG
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
1212 прочитания
Exploratorium е уникален детски образователен център, където откривателството и творчеството се срещат. Предлага полудневна и целодневна форма на образование.

Тук всяко дете ще се научи да разпознава и развива своите интереси и таланти, като формулира, разработва и представя изследователски и творчески проекти. 

В Exploratorium децата с лекота и интерес си подготвят уроците и домашните за училище. Ученето на английски език е превърнато в неустоимо преживяване – използват се ролеви игри, дискусии и проекти свързани с изкуствата. Всяко дете може да се включи в свободноизбираеми курсове, в които участва активно чрез експерименти и изследвания.

Мястото създава уникална стимулираща творческа среда, в която стремежът към познанието е свързан непросредствено с удовлетворението от откривателството и полета на въображението. Децата биват насърчавани участват активно в познавателния процес, който изгражда гъвкавост на ума, самосъзнание, самодисциплина и ключови умения за 21-ви век.

Всички учебни занятия в Exploratorium развиват активни форми на учене като провокират критичната мисъл и творческите подходи за решаване на проблеми.

Работно време:
Понеделник - Петък
09:00 - 18:00


 
град София, ул. "Оборище" 22А
 

Дайте своята оценка:

Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Сигнализирай за нередности
Exploratorium BG
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0