Видео

Добавено от:
Iva Miteva-Slavcheva
20.03.2017 г.
328 гледания
0 коментара

Есенцията на Женствеността, Ива

„Здравей, Ива! Благодаря за преживяването и усещането, което успя да създадеш в залата в Пловдив. Аз присъствах и усетих енергията и харизмата ти, както и тази прекрасна женска вибрация, която владееш…
Знаеш ли относно техниката, която използва и ни подари, днес споделих с приятелки сред природата и ни въздейства, поговорихме си и се радвахме на женствеността си, на заряда, а и бяхме влизо до водопад и река…Колко символизиращо и пречистващо, нали?

И онова , което пък ме изненада на срещата ни на живо, е , че си наистина емоционално освободена и водиш много леко, нещо като магия, а си те представях малко по – различно, защото следя твоите публикации тук …и се питах наистина какъв тип човек си ….

Ех, радостни и благодатни моменти си сътворяваме и подаряваме ние Жените! Благодаря ти от сърце!“ В.И.

Над 60 пловдичани бяха привлечени от „Какво е да си истинска 100% жена“ и моето споделяне след завършване на обучението ми на Свещените Тайни на Женствеността и завръщането ми от Бали!
Чест и наслада бе за мен да сме заедно!

Залата беше малка и тясна, но това не ни попречи да започнем своето осъзнато завръщане към онази безкрайна Женственот, за която дори и никой не пише, защото само онзи който я живее, я познава …

Благодаря, прекрасни хора за доверието и приемането ви.
Усетих огромните ви сърца
Разпознах ви по блясъка в очите
Забавлявахме се по детски заедно
Благодаря и на организаторите на фестивала „Здравей Здраве!“

Ще се радвам да ме държите в течение на това, как се отразява на денят ви и на вас прилагането на техниката и медитацията, която споделих с вас.

Мечтата на моя живот – да подпомагам хората в намирането на техните силни страни и достигането на цялостен баланс по отношение на личното им Щастие, Здраве, цялостно благополучие, финансова стабилност, пълноценни връзки и Себереализация.
Във всичко което правя, вярвам в предизвикателството към нещата такива, каквито са в момента. Вярвам в различните варианти за развитие. Вярвам в СВОБОДНИЯ ИЗБОР.
Във всяка сфера от живота начинът, по който предизвиквам промените, е като развивам нови идеи, организирам ги така че да са приятелски настроени към света и лесни за възприемане от останалите.
Това съм аз – наследник на древно знание от потомствена линия на лечители, преоткрила естественото му продължение в съвременната наука и технологии. Животът ми е стремеж към развитие и разширение, търсене и намиране на баланса между логиката и креативността.

http://ivamiteva.com
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай
Публикувай видео
  • Всички видео клипове
  • Най-нови
  • Най-гледани
  • Най-коментирани