Елеазар Хараш: Атлантида е древна наша прародина (ВИДЕО)

17.10.2016 г.
24232 прочитания
0 коментара
Добавена от:
Портал12
Представяме ви разговор с Елеазар Хараш за цивилизациите на Атлантида, изгубеното познание и борбата между духовните измерения във Вселената, на Земята и вътре в човека.

Защо днес се действа така, че Атлантида да изглежда като някаква нереалност, измислица, легенда, сякаш с цел да бъде потопена още повече и скрита от човечеството?
Много същества са загрижени да изглежда като легенда и измислица, понеже ако учението на атлантите, което е върховно, навлезе в Света, означава, че всички училища, университети и религии да признаят, че са умрели. Мъртви! Тук става въпрос за учението на най-високите степени на безупречност. Това е тяхното учение - 8 степени безупречност. Седма и осма степен са такива като Буда, Христос, Рама Кришна, Мелхиседек, древния Тод, и това учение всъщност е Същността, защото и Учителят казва - "И една погрешна постъпка и цялата ти философия свършва." Ударението пада на трениране на безупречност, а не на цитати, понятия...Това което Платон е казал е плитка вода, то не засяга дълбоките неща на Атлантида. Той е казал само външни неща, мъдростта я няма там.

Като казахте "Светът", имате предвид нещо отвъд нашето човечество ли?..
Става въпорс най-вече за черното братство - тъмните сили, които внушават на хората, на посредниците.., и от там да изглежда като някаква легенда, като нещо отнесено, което го няма. А тя Атлантида е тук и винаги е била тук! Тя е древна прародина - истинската прародина, защото самите толтеки са обучавани от Боговете. Има връзка с Бялото братство, но Всемирното Бяло братство е нещо друго, нещо много по-високо. Атлантите са постигнали нещо грандиозно, от което сега в Света има остатъци.

В една ваша лекция казвате, че атлантите не са част от историята, а от древността. Защо е важно да направим разликата за тези две понятия?
Думата история, на древния език означава - падение. Това означва нещо, което има начало и край. Всичко, което има начало и край, то не сапада към дълбоката Истина и към Древността. Трябва да се спасим от историята, каквато и да е тя, защото онова е нещо древно. Ние търсим древността, защото тя е нашата безкрайност. Какво начало има в безкрайността? И какъв край може да има въобще?...

Колко са подрасите на Атлантида и как те са се развивали?
Всяка раса има 7 подраси. Днес ще говорим за основните - първа и трета, армоахали се казват представителите на първа раса - ядро от мъдреци. Третата раса - върха на мъдрсотта, това са толтеките. Втора раса се казват клаватли, те са пропаднали, защото са приели марсианците, обаче не са най-опасните. най-опасната е четвъртата пораса - пратуранците, за нея някой път можем да говорим специално. Там е върхът на черната магия, върхът на злото. Нямата такава раса в света, която толкова зло да прави - по цели дни могъщи древни заклинания и да обрича хората. Там е и мрачното човекоядство, за което говорихме и сексът с животни, голямото падение най-вече тръгва от тази подраса.

Споменахте в един от предходните ни разговори, че пратуранците, освен, че са прави черни магии и негативни неща в сферата на злото, то дори са довели до изтриването на част от Акашовите засписи?
Точно така. Много хора казват, а и учени, че нищо от Природата не изчезва, понеже не разбират законите. Тогава самият Бог е позволил да се изтрият, защото тази раса е направила...значи аз казах предния път, но ще ги повторя - 4-те причини, заради които пада Атлантида: секс с животни и разврат голям, мрачно човекоядство - тежко...там има неща, които не мога да ги изрека, защото ще увеличат жестокостта в Света наистина! Много е опасно! Третото е пълно отричане на Бог и Истината - тотално, не е така някакво, както е при дяволите например полу-отричане, и при демоните...И четвъртата причина е , че умрелите не са могли да почиват, защото магията е била силна и ги е връщала в гробовите и в телата, а има и други причини по-малки...

А случайна ли е била тази цикличност между 1-а, 3-а ; респективно 2-а и 4-а раса и защо ако първа е била изградена от мъдреци, то след това следва падение във 2-а, издигане в 3-а и падение в 4-а?
Първа раса е имала някакво ядро и когато марсианците ги посещават и им предлагат да станат войнствени и убийци - те отказват. После марсианците правят тов апредложение във 2-та подраса и там били приети. А в 4-тата вече няма нужда от марсианци, защото там опасността е много по-голяма и те носят ядро от демони, които разгръщат злото. Но то е допуснато и на едно място Учителя казва "В древността Бялото братство е загубило борбата с Черното братство - 2 пъти." Смятай за каква сила става въпрос! След Христос се преобръщат вече нещата и сега тръгват вече в друга посока. Но тогава дори методите на бялото братство и помощта - не са могли да се справят.

Да считаме ли, че тези процеси в древността са причината за изчезването на цивилизацията на марсианците?
Пратуранската причина е привлякла 4 големи потопа, защото Великото Бяло братство вече, не Бялото, решава да се намеси, защото вече жестокостта е минала мерките. Съжалявам, че не мога да произнеса някои неща, защото...опасна работа е!... И понеже е минало мерките и няма кой да разреши въпроса, невидимия свят прави 4 големи потопа, от което т.нар. сегашно човечество, от което и там е било, е изгубило голяма част от съзнанието и затова хората днес не знаят какъв път да хванат, какво да правят...Има частично обсебване, за радост - не цялостно.

Във видеото по-долу вижте още:
- как се е появила водата?
- какво символизира орелът при толтеките?
- каква е връзката на траките и днешните български земи с Атлантида?
- има ли връзка между пратуранците, шаманизмът и черната магия в днешна Африка?
- какво е енергиен грегор (енергиен облак) и каква магия са направили на американците, местните индиански племена, когато са били избивани и затваряни в резервати?

и още....изключително силният финал на интервюто, за призванието на човек да избере Истината, Бог, да се освободи от зависимостите, навиците и изкушенията и да започне да променя живота си!

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ЗА АТЛАНТИДА:

Елеазар Хараш - Атлантида
 
Източник: Портал12, Борислав Борисов

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай