Ефектът Мандела и странните теории, че вече сме погълнати от Черна дупка (ВИДЕО)

27.04.2017 г.
8097 прочитания
3 коментара
Добавена от:
Портал12
Макс Лафлин, който е само на 13 години и придобива широка популярност в западните страни и най-вече чрез споделяния в социалните онлайн мрежи, бе посочен от редица научни среди като новият млад гений. В момента той патентова нова система за производство на напълно безплатна енергия, но през последните дни разбушува интернет със своя теория за материалната реалност.

Според нея ние съществуваме в безкраен низ от паралелни светове! Тези светове се различават коренно един от друг и правилата в тях са различни. Събитията в нашия свят постоянно „създават“ безброй нови светове и алтернативни реалности!

Според младото момче, всички ние вече сме мъртви, а нашият свят е унищожен от черна дупка. Макс твърди, че днес ние живеем в паралелен свят на този от преди няколко години!

Доколко думите на Лафлин са близо до истината, могат да преценят онези от вас, които могат да четат по неговата антропогенна структура на лицето, очите и звукът на гласа му:

* повече за паралелните светове вижте в линковете по-долу
 

Коментари: 3
 • Nikolay Kolev
  29.04.2017 г., 18:42 ч.
  1     0

  това дете има характерните признаци на маниакално поведение отличаващо се с накъсана реч, характерното лице, повишена енергия в поведението му, еуфория и повтарянето на едно и също нещо в различни вариянти. Лошото е че се насърчава от родителите си което допълнително реинфорсват поведението му. Те са последните хора които биха признали че детето им има проблем, особенно когато имат някакви съзнателни или несъзнателни ползи от това. Дано се окажа неправ но ако това дете изчезне от медийте косвено ще докаже това. Никоя медия няма да си признае че се е подвела по това дете а и хората имат къса памет към такива събития. Бих препоръчал на редакторите да свалят този материял до изясняване на случая.

 • Petya
  28.04.2017 г., 12:00 ч.
  0     0

  https://www.youtube.com/watch?v=sDSDA5PGJnY

 • Никола Чухлев
  27.04.2017 г., 14:58 ч.
  1     1

  Под "антропогенна структура на лицето" имате предвид Аримановите черти ли ?  

  Лъжепророци много, истината малко...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай