Едгар Мичъл почина ден преди юбилейните 45 години от кацането му на Луната

06.02.2016 г.
3100 прочитания
1 коментар
Добавена от:
Портал12
Едгар Мичъл почина ден преди юбилейните 45 години от кацането му на Луната. Мичъл беше част от екипа на „Аполо 14“, който започна мисията си на 31-ви януари 1971 г. Той пътува с Алън Б. Шепърд, който 10 години по-рано става първият американец в космоса.

Едгар Мичъл

Това е първата мисия, която се връща от Луната със сериозна колекция от лунни камъни. Астронавтите кацат на спътника на Земята на 5-ти февруари, като извършват и редица експерименти. Те събират около 45 кг. лунни камъни.

Мичъл е починал в четвъртък в болница в Уес Палм Бийч след кратко боледуване. Това стана само ден преди 45-та годишнина от кацането му на Луната.

В различни свои изказвания Мичъл многократно е заявявал, че извънземни са посещавали Земята. Според него извънземните интензивно посещават Земята през последните 60 години, но това усилено се прикрива от водещите световни правителства.

Звездата на световната космонавтика Едгар Мичъл заявяваше многократно, че има основание да предполага, че освен американското, и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

"Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, имат информация за извънземните същества, - казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция и отчасти Великобритания.", категорично отстояваше позицията си Мичъл.

Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели многократно да заяви, че извънземните съществуват и че не са един вид, а различни видове и раси. Особено в последните няколко години от живота си той твърдеше, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО, а множеството филми по темата имат за цел да дезинформират и изместят фокуса от ИСТИНАТА.
Източник: Портал12

Коментари: 1
  • Севда
    08.02.2016 г., 19:11 ч.
    0     0

    Светла памет на този светъл човек. Дали е успял да напише книга, която ще излезе наяве някога и ще разкрие дълго криени тайни...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай