Easter Festival Burgas

Информация за събитието
  • Начало: 22.04.2016 г. от: 09:00 ч.
  • Край: 24.04.2016 г. в: 20:00 ч.
  • Организатор: MADE BY ME
  • Тип събитие: Безплатно
  • Регион: Бургас
Изпрати запитване
Easter Festival Burgas
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
336 прочитания
Easter Festival Burgas ще се проведе през най-приказното и разцъфващо време на годината - 22, 23 и 24 Април.

Седмица преди Великден, уикенд изпълнен с много празници.

Ще има много изненади. Ще има много творци. Ще има кафе и фреш напитки. Ще има пресни храни и вкусотии. Ще има красиви торти и сладкиши. Ще има работилници. Ще има благотворителност. Ще има забавления на открито. Ще има парти с DJ, след края на нашето работно време. Ще имаме супер партньори, които ще приканят нови ценители на нашите творения. Ще има музика. Ще има цветя. Ще има цветове, прегръдки, усмивки и ♥.

*вход свободен за посетители

Easter Festival Burgas е третото издание на фестивала, събиращ на едно място творци от цяла България. Всеки един човек, който желае да покаже и разкаже за идеите си в посока - изработване с ръце и от сърце е добре дошъл при нас. 

Стартираме с 22-ри Април - Денят на Земята, следва Световния ден на книгата и авторското право, както и Лазаровден – осмият ден преди Великден - 23-ти Април. И завършваме с най-цветния празник на годината - Цветница. Празник на цветята, раждането на нов живот, младостта. 

Мястото е Експозиционен Център Флора в Морска Градина, Бургас - всички зали и външни алеи на комплекса. Иновативна архитектура и екологични материали, мултифункционалност, уникално разположение до морския бряг и техническо оборудване от най-висок клас.

град Бургас, Приморски парк, Експозиционен Център Флора