Духът на Беглика фест завладя участниците още от самото начало (СНИМКИ)

26.08.2016 г.
2529 прочитания
1 коментар
Добавена от:
Портал12
Духът на Беглика фест завладя участниците още в първия ден на фестивала. За това се бяха погрижили определено организатори и доброволци, които два месеца живяха в пълен синхрон с природата на Родопа планина.
 
Още със старта на фестивала започна търсенето на ключовете към човешката природа. А пътеките към нея на Беглика се оказаха много, както се случва и в живота на всеки от нас.
 
Едно ги обединява тук на фестивала обаче - чувството за заедност,  изпълването на всяка фибра на тялото и душата с заряда на българската природа, желанието за автентичност и творческо изразяване на личността.

Беглика 2016
 
Вечерта бе запалена от родопските каба гайди и митичните гласове на момичетата от Авигея и стоплена от малиново вино, билков чай и хиляди прегръдки. И докато едни слушаха красивите музикални изпълнения, други - най-малките участници и техните семейства участваха в циркови игри.

Beglika fest 2016 Bulgaria


 
Какво ви очаква в следващите фестивални дни на Беглика фест? Определено много настроение, възможности за разнообразни духовни практики и интересни лекции. Да не забравяме музиката на Deep Forest и маестро Йордан Камджалов с неговата Музикална лаборатория за всички, който в неделя ще ни поведе в един експеримент...Беглика ще пее!
 
Така, че пътят за тази събота и неделя определено е един  -  Беглика Фест!
 
Портал 12 е медиен партньор на фестивала. Очаквайте от нас много снимки и видео отразяване. 

 
Източник: Портал12

Коментари: 1
  • Нан
    26.08.2016 г., 10:53 ч.
    1     0

    Идеееем

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай