Доброволчески лагер за работа с дърво и глина започва утре в село Гудевица

13.04.2016 г.
1624 прочитания
1 коментар
Добавена от:
Портал12
Народно читалище „Бъдеще сега“ в село Гудевица организира доброволчески лагер в дните 14 – 20 април 2016 г. Лагерът е за довършителни интериорни ремонти, освежаване на базата и малки поправки, работа с дърво и глина, както и изработване на кокоши трактор и парник. Целта на лагера е да се създаде нова пермакултурна градина и парник, в който да се отглеждат зеленчуци това лято.

„Ще действаме в рамките на симулация, посветена на устойчивото развитие и всеки ден ще имаме определен казус, който трябва да разрешим. Ще тестваме методите на социалното мечтаене сред много практическа и развиваща работа с дърво и глина.“ – поясняват в сайта си ентусиастите от „Бъдеще сега“ в Родопите.

Желаещите да участват в доброволческия лагер могат да се запишат на този e-mail: bojidar.lambov@gmail.com или да се обадят на 0988 385 557 - Божидар Ламбов. Записването е желателно и е с организационна цел. Може да присъствате по време на целия доброволчески лагер, а може и да се включите само в някои от дните.

Осигурени са хранителни продукти от организаторите, като приготвянето ще бъде на доброволен принцип. Нощувките също са осигурени, трябва само доброволците да си носят спални чували. Всеки доброволец си осигурява транспорт и пътни разходи.

“Очаква Ви една наистина приключенско-работна седмица с родопска вселена, безброй звезди, вегетарианска храна, лагерен огън и много други забави, които сами си организираме… вземете си и музикални инструменти - тъпан и гайда вече са налични :).” - обещават организаторите от НЧ “Бъдеще сега”.
 
Източник: Портал12, Снимки: НЧ Бъдеще сега

Коментари: 1
  • Вили
    13.04.2016 г., 16:09 ч.
    4     0

    Давайте Гудеванци! Творете красоти!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай