Детска ИГРИАДА

Информация за събитието
  • Начало: 04.06.2016 г. от: 10:00 ч.
  • Край: 04.06.2016 г. в: 16:00 ч.
  • Организатор: Аз-детето - Българският детски портал
  • Тип събитие: Безплатно
  • Регион: София град
Запиши събитието
Добавено от:
Портал12
400 прочитания
Всяко дете знае, че спортът е здраве! И още – спортът е чудесен начин за намиране на нови приятели и най-приятното забавление в това прекрасно време. Това знаем и ние и за поредна година ви приканваме да се включите в нашата „Детска Игриада“ на 4 юни 2016 в парк „Заимов“. Каним всички деца между 5 и 12 години, заедно с техните родители, близки и приятели да се включат в най-невероятното спортно приключение.

Програмата ни е повече от богата – ще има за всеки по нещо: велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, бадминтон и щафетни игри. И не забравяйте да прочетете регламента на всяка спортна дисциплина, защото в част от тях децата участват заедно със своите родители. Обещаваме ви много забавления, музика, интересни демонстрации и игри, а за най-добрите участници – страхотни медали и награди!

Можете да се регистрирате бързо и лесно от нашата платформа за регистрация и след това да дойдете в парк „Заимов“ на 4-ти юни (събота) и да се забавлявате.

Обещаваме ви прекрасни изживявания и много емоции, в добра компания с много нови приятели и ви очакваме на 4-ти юни в парк „Заимов“, за да се веселим заедно!

За регистрация: http://igriada.az-deteto.bg/

град София, парк Заимов