България носи важни кодове с послания от трако-атлантската цивилизация (ВИДЕО)

19.07.2016 г.
21206 прочитания
8 коментара
Добавена от:
Портал12
България носи важни кодове-послания от трако-атлантската цивилизация. Това заяви в интервю за Портал12, Елица Димова, историк и изследовател на автентичното българско културно-историческо наследство.

"Българската култура е една от най-старите на Света и имаме доказателства за това навсякъде, където погледнем. Във Велико Търново, древния български град, познат най-вече от Втора българска държава, има обаче доста артефакти, които показват една по-дълбока древност свързана с трако-атлантската култура.", посочи Димова и допълни: "Вътре в самия храм Св.св. 40 мъченици, една от колоните, която всъщност изобразява текст на Цар Иван Асен, отдолу под нея се намира постамент, който показва съвсем ясно един друг артефакт - бичи глави с ясно изразени розети над тях, които са символ на богинята майка Кибела".


 

"Освен това в археологическия музей във Велико Търново има стела, която изобразява Бал и Кибела, която също самса по себе си извън другите артефакти, извън връзките, които трябва да направим за да открием истинската българска история, показва че тази трако-атлантска древност има много ясни знаци навсякъде в нашата държава", допълни историкът.

Според Елица Димова е време да се погледне на множоеството артефакти под друг ъгъл, като те се съпоставят в духовна връзка, която да показва какво представлява нашата действителна култура. 

Трако-атлантската култура е закодирала древно знание, свързано с оцеляването на цялата Планета
Ето какво казва и кодът Дуло: "Във времето е впрегнат коня, 7 лъча, хилядооки, нестареещи. Многобройни заблуди се издигат, но мъдрите виждат през тях всички Светове..."

* моля споделете публикацията


Автор: Таня Борисова | Портал12
Източник: Портал12, Таня Борисова

Коментари: 8
 • Съни
  21.07.2016 г., 21:42 ч.
  2     0

  Хубава публикация!

 • Искрата
  20.07.2016 г., 15:45 ч.
  4     0

  Доказателства определено има, има и на хора, които не им изнася да се говори затова. Но и тези заблуждения ще паднат. Завесата така или иначе започва да се вдига Наистина чакаме материали за Атрантида - за нейната тъмна и нейната бяла страна, за падналите и тези, които са запазили дълбокото знание и са го пренесли..  

 • Кано
  20.07.2016 г., 15:11 ч.
  6     0

  Траките са наследили атлантите

 • Някой си
  20.07.2016 г., 14:02 ч.
  1     1

  Все още никой не е доказал съществуването на Атлантида. Освен това описанието,което дава Платон за разположението на утопичния остров е малко далечко от толтеки и траки.  

  Версии...именно.

 • Някой си
  20.07.2016 г., 13:04 ч.
  1     3

  Все още никой не е доказал съществуването на Атлантида. Освен това описанието,което дава Платон за разположението на утопичния остров е малко далечко от толтеки и траки.  

  Версии...именно.

 • Мария до някой си
  19.07.2016 г., 15:20 ч.
  4     1

  Има общо разбира се, но затова до момента не се говори - толтеките, последно оцелелите Атлантиди. Моля, направете подробен материал затова.  

 • Mind Power
  19.07.2016 г., 14:34 ч.
  7     0

  до някой си: има версии, че след атлантида, просветени с древно знание се настаняват на няколко места, едно от които са тукашните земи, другите са на изток, трети в централна америка и така... а да не говорим, че става въпрос за времена още от съществуването на Евразия

 • Някой си
  19.07.2016 г., 13:47 ч.
  2     2

  Какво общо имат атлантите (ако въобще ги е имало) с траките?

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай