Боуен център

Информация за обекта
  • Рейтинг: 5,0
     
  • Регион: София град
  • Адрес: град София, адрес: ж.к. Бъкстон /Манастирски ливади/ ул. Българска легия № 28, ет. 1, ап. 5
  • Телефон: 088 2 416 567
  • Сайт: bowencenter.bg/
  • Facebook: facebook.com/bowencenter.bg/
Изпрати запитване
Боуен център
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
830 прочитания
Боуен център е място за неконвенционално лечение съпътстващо традиционните медицински методи и подпомагащо възстановяването на организма по време на и след преживени шокови състояния и заболявания.

Алтернативните методи от Боуен терапия  в съчетание с Позитивната психология  и Цветята на Д-р Бах, успяват да накарат всяко тяло да възстанови химичния и физиологичния баланс, които са му необходими, за достигането на оптимален тонус, добро здраве и щастлив живот.

Техниката Боуен е много нежна форма на естествено лечение. Това е уникална форма на нервно-мускулно възстановяване. Тя работи чрез нервната система, на структурно и мускулно ниво, чрез лимфната система и системата на кръвообращението. Лечението Боуен включва само много леки движения с пръсти, приложени на точно определени точки върху тялото с кратки паузи между всяка от сериите от движения.

Позитивната психология е съвременен клон на психологията, който „изучава силите и добродетелите, които карат индивидите и обществата да процъфтяват”. Позитивните психолози търсят „да открият и възпитат гении и таланти” и „да направят нормалния живот по-задоволяващ”, а не просто да лекуват душевните болести.

Цветните есенции не лекуват поради факта, че въздействат директно върху болестта, а защото обливат нашия организъм с позитивните вибрации на Висшето Аз, пред което болестта се разтопява като сняг на слънце. Не съществува истинско излекуване без промяна на начина на живот, без мир в душата и без усещане за вътрешна радост.”

Биологът Едуард Бах (1886-1936) разработва лесен, ефикасен и достъпен начин, който помага на пациентите бързо да възстановят хармонията между душата и тялото и да постигнат трайно изцеление от остри и хронични заболявания. Това е един  уникален метод, който в никакъв случай не трябва да се бърка с класическата фитотерапия, при която целебният ефект се дължи на съдържащите се в билките химически субстанции. В терапевтичната система на д-р Бах след дългогодишен прецизен подбор са включени 38 цветя, от които се извличат не химическите им съставки, а техните фини вибрационни енергии, които имат способността да възстановяват хармонията и баланса на нашето собствено енергийно поле. Системата на лечение се основава на твърдото убеждение на нейния създател, че:

1. истинската причина за физическите болести се крие в негативните чувства, емоции и мисли, които разбалансират енергийното ни поле и нарушават нормалния пренос на жизнена енергия;

2. истинско  и трайно изцеление може да се постигне не като се лекуват следствията, а като се отстраняват причините и...

3. причини на енергийно ниво се отстраняват не с материални средства, а с енергийни.

 

Дайте своята оценка:

Качество на предлаганите услуги
Ценова достъпност
Местоположение
Сигнализирай за нередности
Боуен център
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на предлаганите услуги
5,0
 
Ценова достъпност
5,0
 
Местоположение
5,0