Астрономи уловиха доказателства за гигантски плазмени структури около Земята (ВИДЕО)

16.06.2016 г.
13075 прочитания
2 коментара
Добавена от:
Портал12
Астрономи уловиха доказателства за наличието на гигантски плазмени структури около Земята. За първи път, астрономите имат визуално доказателство за съществуването на тръбни плазмени структури, които се намират в най-вътрешните слоеве на магнитосферата обграждаща планетата ни.

"Повече от 60 години, много от учените са вярвали в съществуването на тези структури, но за първи път има визуални изображения и доказателства за тях", обясни Клио Лой от Центъра за върхови постижения в астрофизиката (CAASTRO) и член на Школата по физика в Университета на Сидни.

Откритието на плазмата около Земята е много странно и обяснява чисто физическите смущения, които възникват години наред в спътниковата комуникация в гражданската и военна авиация.

Към момента учените са доказали, че плазмата се йонизира от слънчевата светлина, както и , че има много странни форми, които се менят (по неясни към момента обстоятелства), но най-често приличат на тръби.

Позицията на плазмените "тръби" е на около 600 км над земята, в горната част на йоносферата, след което вече се появява плазмо-сфера. Това е зоната, където свършва неутралната атмосфера и става преход към плазмата на Космоса.

Според някои алтернативни изследователи, плазмената обвивка може да е свързана с общата психика на Земята или с паметта на хората. Според някои древни езотерици пък, плазмата около Земята служи за ограничение във визуалните и сензитивни способности на хората, които все още не са готови да видят Голямата истина и имат нужда от определени ограничителни условия за да се развиват на планетата. Най-разпространено обаче е твърдението, че прото-плазмата около Земята служи като портал, през който душите слизат на планетата, както и като "чакалня" и "зона за изпращане" на мъртвите (зона на 40-те дни); място което е наситено с памет и времеви коридори.

 
Източник: Портал12

Коментари: 2
 • драг
  26.07.2016 г., 22:02 ч.
  0     0

  колкото повече технологиите се развиват... толкова ни шантажират умовете.....!  

 • lu
  17.06.2016 г., 23:24 ч.
  2     1

  gluposti , zemqta e ploska...  

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай