Астрономи признаха доказателства за планетата Нибиру, очакват да стане видима след 5 години!

21.01.2016 г.
13017 прочитания
4 коментара
Добавена от:
Портал12
Астрономите от Калифорнийския технологичен институт обявиха изненадващо, че са открили нови доказателства за наличието на "девета планета" с масивна маса в Слънчевата система, която се намира далеч отвъд орбитата на Плутон, съобщи в. „Вашингтон пост“.

Мистериозната планета Нибиру, която никой не е виждал, но чието описание фигурира в много древни текстове и стенописи– в легендите на маите, във Ведите и в религиозните текстове на древните шумери и т.н., се появява в нашата Слънчева система веднъж на 12 хиляди години заради голямата й орбита. Символично тази странстваща планета се изобразява като крилат диск и се среща в митологията на много древни народи (например синът на бога на Слънцето Хелиос Фаетон от гръцката митология).Астрономите са нарекли обекта „Планета Девет“. В техния доклад планетата се описва като 5 или 10 пъти по-масивна от Земята. Специалистите Майкъл Браун и Константин Батъйгън не са наблюдавали планетата директно.

планета Нибиру

Астрономите са заключили за нейното съществуване от движението на новооткрити планети -джуджета и други малки обекти. Смята се, че орбитите на тези малки тела се влияят от тежестта на скрита масивна планета. Учените смятат, че тя може да е била изхвърлена в дълбокия космос от гравитационната сила на Юпитер или Сатурн. На този етап тя не може да бъде видяна със съвременна оптична техника. Смята се, че след 5 години астрономите ще могат да я видят през телескоп.


По темата за слънчевата система, Учителят Беинса Дуно казва: "В нашата Слънчева система има две слънца - едно видимо и едно невидимо. За видимото слънце учените говорят, а за невидимото не знаят нищо. Има едно Слънце, на което нашето Слънце е отражение."

житни кръгове - второ слънце
Източник: Портал 12

Коментари: 4
 • Рая
  11.11.2016 г., 18:36 ч.
  0     0

  Има хора които знаят.

 • Толю
  22.01.2016 г., 13:50 ч.
  1     0

  Твърде интересно е какво ще стане, когато влезе в зоната на орбитите на близките планети

 • Светла
  21.01.2016 г., 00:09 ч.
  4     1

  Да!!! Точно така....след 5 години...което съвпада с пророчеството на Ванга към българите по Света...да се връщат към 2020-2025-а година защото в Европа и САЩ ще стане "непоносимо" и "много трудно"

 • Пламен Петков
  21.01.2016 г., 00:03 ч.
  3     1

  Е те откриха топлата вода... браво поне за признанията, ако седнат да разчетат древните текстове правилно доста ще дръпна ама нейсе... те си знаят...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай