Арт-къща Куклите

Информация за обекта
Изпрати запитване
Арт-къща Куклите
Име:
Email:
Телефон:
Вашето запитване:
Не съм робот!
Добавено от:
Портал12
2162 прочитания
Арт-Къща "Куклите" е пъстър и многолик Свят, създаден с много любов към куклите, хората, творчеството и общуването.

Това е място за сбирки на хора, мислещи и творящи с въображение и вкус към красивото, място за свободни хора. Тук се провеждат срещи на духа, които радват очите и хранят душите.
 
Творилница
 
Творилницата е мястото, където всеки може да прави кукли! Организират се уъркшопове, срещи-медитации на чаша чай, арт-терапия – за малки и големи.
 
Всяка събота и неделя в приказната атмосфера на Куклената къща-музей се състоят интересни и разнообразни занимания, обогатяващи културата на децата и техния духовен хоризонт, учещи ги да ценят и обичат България, да се гордеят с нейните достижения и личности. Всяко дете има таланти, които стоят скрити в неговата личност и при подходяща атмосфера и под ръководството на обаятелни творци те могат да ги изявят. А когато детето от малко узнае, че е творец, че е талантливо и можещо, то израства самоуверено, научава се да общува и заявява себе си пред света.

Организират се множество ателиета с децата целогодишно. Това е единствения в България Музей на куклите, в който всеки може да види над 3000 кукли – български и от цял свят.
 
В духа на творческото въображение и разнообразие се организират прекрасни класове с цел обучение – Актьорско майсторство, Класическа китара, Приложно изкуство и кукли, Изкуство от цветя, Съвременни и винтидж изкуства, Художествена фотография, Журналистика и творческо писане, Изящни изкуства.

 

Дайте своята оценка:

Качество на обучението
Интериор и материална база
Локация
Атрактивност на мястото
Техническа обезпеченост
Местоположение
Сигнализирай за нередности
Арт-къща Куклите
Описание на нередността:
Име:
Email:
Телефон:
Не съм робот!

Оценки на другите потребители:

Качество на обучението
5,0
 
Интериор и материална база
5,0
 
Локация
5,0
 
Атрактивност на мястото
5,0
 
Техническа обезпеченост
5,0
 
Местоположение
5,0