Ангела Велкова

Ангела Велкова е преподавател по йога и холистично лечение. Работи с отделни пациенти или групово, по темите за мислите, чувствата, енергийния баланс и емоциите на човек, като начин за решаване на първопричините за болестите на съвремието ни. 

До 2009-а година работи в конвенционалната медицина, в онкология и неврология. След като разбира, че там не се дава ползотворно лечение на хората, започва да се занимава с алтернативна медицина и психоенергетика.

"Трябва да сме свободни от страха и да отключим 7-те си чакри за творчество, здраве и себепознание", споделя Ангела Велкова и добавя: "Трябва да бъдем свободни и всеки от нас да търси своята истина, а не да се подчиняваме на някакви чужди “истини”. Можем да вземем идея или някакво знание от другите хора, но трябва да осъзнаваме през себе си собствената истина, защото тогава е най-голямото творчество. Така ние няма да бъдем дубликат на някой друг човек, а ще можем да проявим своите таланти и творческа енергия, но не през някой друг, а през себе си."
 

Портал 12 TV › Ангела Велкова

Новини › Ангела Велкова

Read More
Ангела Велкова: Трябва да сме свободни от страха и да отключим 7-те си чакри за творчество, здраве и себепознание (ВИДЕО)
22.09.2016 г.
11635 прочитания
2 коментара
Във видео интервюто с холистичния терапевт Ангела Велкова, можете да разберете в детайли особеностите на всяка чакра и взаимовръзките с мисленето, поведението и начинът на живот на човек, както и за времевите периоди от детството, когато се развива всяка отделна чакра.
Read More
Кои са емоционалните причини за болестите и каква е връзката им със 7-те чакри? (ВИДЕО)
07.09.2016 г.
27722 прочитания
3 коментара
Представяме ви интервю с Ангела Велкова, преподавател по йога и холистично лечение, по темата за мислите, чувствата, енергийния баланс и емоциите на човек, като начин за решаване на първопричините за болестите на съвремието ни.