Акад.Антон Дончев: Живеем в паралелни времена под знака на Армагедон! (ВИДЕО)

13.04.2016 г.
13646 прочитания
4 коментара
Добавена от:
Портал12
Представяме ви пълната лекция на академик Антон Дончев - Тайната книга на богомилите и съдбата на Европа, част от богатата програма на проведеният Международен форум "Българския дух в Европа през вековете", 09-и Април 2016, Велики Преслав.

Какво става с нашия Свят днес? Как се променя усещането ни за Вярата в безсмъртието на човешката Душа? В какво време живеем? Какви са предизвикателствата пред българите днес? Отговори на тези и други въпроси можете да видите в лекцията на академик Дончев.

Един от акцентите в изказването му е, че днес ние попадаме в едно време, което е едновременно благословия и проклятие. Това е времето на промяна.

"Ние живеем в няколко паралелни времена, които за различните места на света текат по различен начин, но те са свързани помежду си. Знакът на тия времена, това е знакът на Армагедон.", споделя акад.Дончев и припомня историята за катаклизма с нашето Черно море:

"Някога, нашето Черно море е било едно прекрасно пресноводно, сладко езеро, което се хранило от северните реки. Някъде преди между 5 и 8 000 години, в зависимост кой как го смята, избухва един остров - най-вероятно Санторини, след което Средиземно море пробива преградата към днешното Черно море, и солените води нахлуват в нашето сладководно езеро. В резултат ние имаме сегашното Черно море......Същото се случва в момента с нашия Европейски свят!...Издънва се преградата към юга...и водите на юга нахлуват към Европа. Дали са солени, дали са сладки.., но те са различни. Ние не можем да кажем дали те са добри или лоши, но те ще превърнат Европа в нито сладко нито кисело Черно море.", обяснява метафорично академик Дончев.

Във видеото можете да видите още размисли по темата Кой е Христос и какъв е Христос? Както и предсказанието на академик Антон Дончев за предстоящите природни катаклизми и наводнения в Европа в близките години, които ще потопят всичко с надморска височина до около 160 метра.ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ЛЕКЦИЯ:

Антон Дончев

 
Източник: Портал12

Коментари: 4
 • ая
  07.05.2017 г., 10:59 ч.
  0     0

  а, ще чуем ли и видим какво се случи на отново дублирания събор за Богомилите тази година?

 • Tanya Borisova
  13.04.2016 г., 23:14 ч.
  3     0

  Обичам книгите и заобичвам и начинът по който говори! Толкова закодирани послания!

 • Bilko Begins
  13.04.2016 г., 22:37 ч.
  3     0

  Прекрасни книги и прекрасни послания. И тук, на живо, словото му е на място

 • Божидар Младенов
  13.04.2016 г., 16:12 ч.
  2     0

  Интересна теория за Армагедона, добре че ВТ е над 200 м надморска височина ...

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай