ART ARAMON EVDOKIA DIMOVA - АНГЕЛИ 2

20.06.2017 г.
24 гледания
0 коментара
Добавена от:
Aramon Dimova

БОГ ИСКА ДА СТАНЕМ БОГОВЕ, А НЕ АНГЕЛИ. 
АНГЕЛИТЕ СА ЧИСТИ, НО НЕ ПОЗНАВАТ БОГА
АНГЕЛСКИЯТ ГЛАС Е УПЪТСТВАЩ, НО НЕ Е СПАСЯВАЩ.. 
" Грехопадението означава недостиг на Реалност, на цялост, липса на цялостно знание. Този недостиг трябва да се запълни единствено със закона ЛЮБОВ КЪМ БОГА. Няма друг начин. ГРЕХОПАДЕНИЕТО Е ДАДЕНО, ЗА ДА СТАНЕМ БОГОПОДОБНИ, А НЕ АНГЕЛИ. Голямо падане, голямо качване което АНГЕЛИТЕ ГО НЯМАТ. Началната чистота, която е била дадена не е била достатъчна. За да бъде познат Бог трябва да разберем, че Бог не се познава с чистота, а с ЛЮБОВ. Чистотата е важна, а ЛЮБОВТА е Съществена. Чистотата е подготовка за Любовта. Без истинска Любов към Бога чистотата щеше да се провали както се е провалило човешкото добро. АНГЕЛИТЕ СА ЧИСТИ, НО НЕ ПОЗНАВАТ БОГА. Нямат грехопадение, нямат шанс, няма да имат дълбочина. 
Чистота, която не е ЛЮБОВ КЪМ БОГА, няма дълбини. Грехопадението е необходимост за УЗРЯВАНЕ. Липсата на Любов е най-големият грях на човека. 
БОГ НЕ ИСКА ДА БЪДЕМ ЧИСТИ КАТО АНГЕЛИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ГО ПОЗНАВАТ. БОГ ИСКА ДА ПРИДОБИЕМ ГОЛЯМА ДЪЛБОЧИНА, ЗА ДА СТАНЕМ БОГОВЕ, БОГОПОДОБНИ, ЗА ДА НЕ СМЕ УНИЖЕНИ С ЖИВОТА, СЪС СВЕТЛИНАТА И СЪС СМЪРТТА, ИЛИ С АНГЕЛСКО НИВО, КЪДЕТО ЖИВЕЯТ АНГЕЛИТЕ. БОГ ИСКА ОТ НАС НЕЩО ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО САМИЯТ БОГ НЕ Е СВЕТЛИНА, ТОЙ Я ПРЕВЪЗХОЖДА. ТЯ Е БУЛО, ЗАВЕСА /и Мохамед го казва/ ОГРАНИЧЕНИЕ."
Ел. Хараш 16.6.2017 г. Портал 12
https://www.youtube.com/watch?v=F0BHZ_ds-lQ
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай
Публикувай галерия