ART ARAMON EVDOKIA DIMOVA - 12 ТЕ СЛОЯ НА ЧОВЕШКОТО ДНК

20.06.2017 г.
33 гледания
0 коментара
Добавена от:
Aramon Dimova

12 слоя на ДНК
 
На съвременната наука е известен само първият слой на човешката ДНК, състояща се от две спирали. Преди известно време научните авторитети заявиха, че само 3 % от този слой са важна част от човешкия геном. По-голямата част на ДНК сметнали за грешка на природата. Това не е така. Останалите 97% от първия слой се използват за взаимодействие с 11 междупространствени слоя, съставляващи заедно 12 слоя на ДНК.
ДНК се състои от 4 групи, с по 3 слоя във всяка. Всяка от групите си има свое име и предназначение. Третият слой на всяка група е катализатор за двата предходни слоя. Човешкият геном съдържа набор от команди, регулиращи живота и имащи биомагнитна природа. Вътре в тази магнитна структура се съдържат не само биологични, но и свещени насочености, формиращи разума и поведението на човека.
Разглеждането и приемането на тези знания е уместно за тези, които желаят душата им да еволюира. Исторически, хората са се оказали днес в много сложна ситуация. Преди няколко хиляди години във времето на Атлантида, човешкият геном бил изкуствено подтиснат. Генетическите експерименти, санкционирани от елита на Атлантида с участието на въстаници от съзвездието Плеади, се изляли в създаване на човека, ограничен само от първите два слоя на ДНК.
 
Слой 1. Този слой представлява биологична двойна спирала. Това е главно биобогическият запис на текущото въплъщение. Той се вижда във физическата реалност и осъществява междупространствената връзка с останалите 11 слоя, разположени в по-фините сфери. Болшинството от изследователите на човешкия геном разглеждат само тази част на ДНК.
Слой 2. Той носи емоциите на хората. Той е междупространствен и посредством него чувстваме гняв, тревога, любов и в частност Любовта на Бога. Това е емоционалният слой. Безпокойството, любовта, гневът и трагедията играят важна роля, като въздействат на човешката биология. Вторият слой е ключовият слой за равновесието. Той осъществява връзката 4D с междупространствения слой 9, в който са записани нашите въплащения на Земята.
Слой 3. Третият слой служи за катализатор за първия и за втория слой. В настоящето време може с право да бъде назован слой на възнасянето. Имено той е отговорен за промяната на човешката природа и играе важна роля в преобразяването на Земята. Третият слой дава на човека Вяра, събужда в него чувството за вечност и съпричастност към Божествения промисъл. Ако този слой не е активиран, човек прилича на биоробот, водейки полуосъзнат начин на живот. Третият слой е свързан междупространствено със слой 6.
Слоеве 4 и 5. Тези слоеве са същността на нашето въплъщение на Земята. Тези слоеве олицетворяват нашата Божественост на планетата. И двата слоя са част от втората група на трите слоя от човешката божествена група (4-5-6).
Слой 6. Представлява постигане на човешкия статус АЗ СЪМ. Именно тук е уместно да се говори за пробуждане на човешката душа и изхода от полусъзнателния начин на живот. Слой 6 работи най-добре със слой 3 (слоя на възнасянето). Нумерологично 6 съответства на думите комуникация, баланс и хармония. Този слой е част от втората група на трите слоя от „човешката божествена група (4-5-6).”
Слой 7. Той е един от трите лемуриански слоя. Лемурия е една от древните забравени цивилизации на Земята, играеща днес значима роля в процеса на възнасяне. Днес на земята са въплътени множество лемуриански души. Известно е, че съвременният човек е свързан в много отношения с генетичното наследство на хората от съзвездието Плеади. Слой 7 е даден от плеадианците като божествено допълнение към нормалното прогресиране на земното ДНК. Той е описание на интуитивното междупростронствено чувство, което притежават лемурианците, означаваща „открита божественост”. Слой 7 е част от третата група на трите слоя, която се нарича „лемурианска група (7-8-9).”
Слой 8. Той също е част от важната двойка слоеве 7 и 8. Този слой е един от двата, дадени ни от Плеадите като божествено допълнение към нормалното прогресиране на земната ДНК. Олицетворява хрониката на майсторите и има енергия на мъдрост и на отговорност. Този слой е запис на нашите въплъщения на Земята. Той има повече значение и смисъл, отколкото кой и да е друг слой. Слой 8 е част от третата група на трите слоя, която се назовава „лемурианска група (7-8-9)”.
Слой 9. Това е слоят за изцеление, също лемурийски, но много човешки (не от Плеадите). Този слой отговаря за изцелението чрез чудо, а също и за междупространствена антенна ДНК, и „говори” със Слой 1, осигурявайки отговор-4D на човешкото тяло (изцеление). Той е представен и от виолетовия пламък на Сен Жермен. Някои го наричат „интелектуално активиране на човешките клетки”. Той завършва третата група на трите слоя, която се нарича „лемурийска група (7-8-9)”.
Слой 10. Този слой заедно със слоевете 11 и 12 се наричат „слоеве на действието” и обединяват в група Бог. В знанието на Крайон той се нарича „божествен източник на съществуванието”. Числото 10 в нумерологията се намалява до 1, означаваща енергия на „новите числа”. Това е първият от слоевите на Бога, който е призив към разбирането на нашата божественост. Слоевете на Бога облегчават просветлението и разбирането за това, кои сме ние вдействителност. Слой 10 е част от четвъртата група на трите слоя, която се нарича „лемурийска група” (10-11-12).
Слой 11. Този слой съответства на „мъдростта на Божествения феминизъм” и е енергия на чистото състрадание. Тази енергия още не е набрала своето пълно влияние в настоящия баланс на дуалността на Земята. Човешките същества, в които този слой е подобрен, имат баласирана мъжка и женска енергии на дуалността. Този слой на Бога се подобрява в настоящия момент от време, време на подготовка за 2012 год. Можем да наблюдаваме на Земята борбата между тези, които искат да подчиняват (старата тежка мъжка енергия) и тези, които искат да балансират и да намират компромиси (нов баланс). Наистина това е един от главните слоеве, който се изменя в най-голяма степен, и който ще бъде очевиден в личностите на новите лидери. Хората ще станат свидетели на това, как лидерите по цялата планета ще станат по-балансирани. Слой 11 е част от четвъртата група от трите слоя, която се нарича „лемурианска група” (10-11-12).
Слой 12. Този слой е много прост. Той е най-божественият, носещ Бога вътре. 12-ят слой е най-последен, имащ най-големи вибрации от всички. Какво прави? Той ни дава мир, убежище и чувство, че сме у дома. Позволете на слоя на Бога да бъде дом за всички нас. 12-ят слой завършва „лемурийската група” (10-11-12).
 
Избраният път на развитие на земната цивилизация доведе през последните десетилетия към духовност и разрушение на планетарното тяло на Земята. Днес става свалянето на множество блокировки на ДНК, когато на човека се предлага да придобие божествено могъщество. Нашата междупространствена ДНК не е постоянна. Тя се сменя всеки ден през целия живот. Всеки ден си избираме път, приемайки или отказвайки си нов поглед за света.
 
 
 
 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай
Публикувай галерия